grab56 napisał(a):Ktoś mi wytłumaczy, dlaczego druga bramka dla Duńczyków została uznana i nikt nie protestował?
Przecież był ewidentny spalony.
Rosjanin podawał.
.png)
grab56 napisał(a):Habanero napisał(a):Rosjanin podawał.
A jest w przepisach coś o tym, że jak podaje zawodnik z drużyny przeciwnej, to nie ma spalonego? Bo ja nie mogę się doszukać takiej informacji.
.png)
grab56 napisał(a):Habanero napisał(a):Rosjanin podawał.
A jest w przepisach coś o tym, że jak podaje zawodnik z drużyny przeciwnej, to nie ma spalonego? Bo ja nie mogę się doszukać takiej informacji.

marekkowalak napisał(a):Całkiem niedawno, nie pamiętam już, w jakim meczu, pomocnik podawał do napastnika, który był na spalonym, piłka po drodze przeszła pomiędzy nogami obrońcy. Po interwencji VAR-u okazało się, że piłka lekko dotknęła nogi tego obrońcy - gol uznany!
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jeśli wygrany ze Szwecją i zajmiemy 2 miejsce w grupie, to w 1/8 gramy z Chorwacją.
.png)
.png)
.png)
marekkowalak napisał(a):Hrvatska się rozkręca. Raczej nie powtórzą poziomu z Rosji, bo brakuje Mandzukicia, Čorluki i Rakiticia, a w słabszej formie jest Rebić, ale dzisiaj zagrali jak naprawdę topowa drużyna. Na temat gola Modricia się nie wypowiem, bo brakuje słów na to cudo!![]()
Cały Modrić!!!
Wróżę okolice półfinału![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.