.png)

Janusz Bajcer napisał(a):Drodzy Typerzy !
Mamy dla Was prawdziwą niespodziankę - udało nam się przygotować po raz pierwszy drobne upominki dla laureatów naszej zabawy.
.png)
ajdadi napisał(a):Nie miałem okazji oglądać meczu Polska - Słowacja ( byłem do 20-stej w pracy).
Naprawdę tak źle to wyglądało?
Znam tylko wynik....
.png)
anakin napisał(a):walp napisał(a):Czy my mamy ustalone, kto kiedy liczy?
Ja rezerwuję po 1 kolejce oraz półfinały.
W pozostałych VAR-uję.
Mi jest obojętne.
Jak ustalicie, tak będzie.

yzedef napisał(a):
Bardzo źle, ten gol Linettego też fartowny bo kopnął sobie wpierw w nogę ale jakoś odbiła się i wpadło, drugim razem był w szoku że dostał piłkę. Bednarek w końcówce też się popisał...
Lewy no cóż chyba przyznam Wam rację że jest dobry w wcale z kelnerami ale w meczach na wysoką stawkę nigdy go nie widać.
Krycha to... tutaj przemilczę.
Bez dynamiki, pomysłu dużo podań do tyłu, ja nie wiem co oni na tych ostatnich zgrupowaniach robili ale chyba mieli fajne wakacje w miłym gronie.
sito_zabrze napisał(a):Na tym forum ma niestety dużo fanów i dlatego nie wchodzę z nikim w polemikę na jego temat....
sito_zabrze napisał(a):A Lewus strzelił trochę bramek w eliminacjach drużynom z średniej półki i stał sie legendą reprezentacji

.png)
alechandro napisał(a):I tak najlepiej bo powiedzą, że jesteś niewdzięcznym fanatykiem, który nie docenia rodaka Robusia. O tym co napisałeś w tym momencie, piszę od wielu lat ale osoby wynoszące go na ołtarze nadal swoje. Przez to zbrzydły mi te wątki. Włosi be - cwaniacy, cioty, cipy, symulanci etc. Hiszpanie - cudowni technicy, prawi, nieskazitelni, czyści, grający tylko fair a Robuś...no cóż, najlepszy piłkarz na świecie i zero polemiki. Ale przychodzi poważny turniej, gra w drużynie ogórków i najlepszego piłkarza na świecie nie widać ale co on może biedny zrobić, czterech nóg przeca nie ma.
Tak wiem, wiem ale spływa to po mnie mili Panowie
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.