CROberto napisał(a):Zieliński grał w japonkach ? z siedem razy się przewrócił,a raz nie mógł wstać![]()
Niepodobne to do niego.
Trawę pomalowali i wszyscy jeździli na doopie.
Dużo niedokładności, była walka i wynik cieszy,
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Dzisiaj o 20:45 w Amsterdamie
Holandia - Niemcy
(w Lidze Narodów w 2018 było 3:0 i 2:2)
.png)
walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Typowy mecz o punkty.
Jak w każdym turnieju, bądź w eliminacjach do turnieju. O to chyba chodzi.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):walp napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Typowy mecz o punkty.
Jak w każdym turnieju, bądź w eliminacjach do turnieju. O to chyba chodzi.
Jak w każdym meczu - są momenty słabe, są momenty lepsze.

.png)
CROberto napisał(a):amatus1 napisał(a):..dopiero po przerwie zaczęli biegac i walczyć.![]()
Pierwsza połowa połowa 62% - 38% kto nabił statystykę ?
Szczęsny ?
Panie Miałczyński....?
.png)
amatus1 napisał(a):CROberto napisał(a):amatus1 napisał(a):..dopiero po przerwie zaczęli biegac i walczyć.![]()
Szczęsny ?
Panie Miałczyński....?
Posiadanie pilki nie swiadczy o jakosci gry a w szczegolnosci z drużyną dużo nizej notowaną. Mozna posiadać pilke nawet 80 % i stac w miejscu bez biegania czy walki...byly mecze gdzie mieliśmy rzadziej piłkę od przeciwnika a graliśmy dobrą piłkę gdzie nie mozna bylo nikomu odmowic walki...panie Mialczynski:)
.png)
CROberto napisał(a):Może za dużo zaglądałeś do butelki,zamiast na tv ? -miałczku -standardowy polaczku...
.png)
CROberto napisał(a):amatus1 napisał(a):CROberto napisał(a):amatus1 napisał(a):..dopiero po przerwie zaczęli biegac i walczyć.![]()
Szczęsny ?
Panie Miałczyński....?
Posiadanie pilki nie swiadczy o jakosci gry a w szczegolnosci z drużyną dużo nizej notowaną. Mozna posiadać pilke nawet 80 % i stac w miejscu bez biegania czy walki...byly mecze gdzie mieliśmy rzadziej piłkę od przeciwnika a graliśmy dobrą piłkę gdzie nie mozna bylo nikomu odmowic walki...panie Mialczynski:)
Przecież ja nie miałczę tylko ty !!!
Ja widziałem chłopaków cały czas w ataku,brakowało ostatniego podania - mieli zespół niespokojnej nogi czasami ..
Wygrali ,zostawiając serducho na boisku...
Może za dużo zaglądałeś do butelki,zamiast na tv ? -miałczku -standardowy polaczku...
.png)
amatus1 napisał(a):Proszę mnie nie obrażać. Nie wiem co pan rozumie pod pojeciem ,, standardowym polaczku,, ale bycie Polakiem akurat jest dla mnie powodem do dumy. Wyrazilem swoje zdanie na temat 1 polowy meczu do czego chyba mam prawo.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.