Carpe diem...
.png)
Nadialena napisał(a):Ebolec, znaczy że urodziny miałeś? no to STO LAT!!!
.png)

.png)
agnieszka-bg napisał(a):Jak zamówiłeś fresk u Michała Anioła,to tak Cię podsumował![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
agnieszka-bg napisał(a):...Aż mam dreszcze, bo czeka nas malowanie latem - brudno od kominka![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a): Zrób kominek i kawałek najbliższej kominkowi ściany w stiuku weneckim, może nie najtańsze ale za to masz święty spokój z malowaniem... przecierasz tylko szmatką od czasu do czasu[/color][/i][/b]
ebolec napisał(a):Na ścianach w pokoju kominkowym miałem od ponad 10lat korek, w tym roku robimy remont tego pokoju i ponownie "wykończymy" go korkiem. Korek fajnie się prezentuje, jest trwały i można go czyścić lekko zwilżoną szmatką
ebolec napisał(a):AndrzejJ. napisał(a): I można miękko obijać się o ścianę jak cię ktoś o nią rzuca.Ty ebolec masz fajne pomysła.
KRÓTKO I TREŚCIWIE- WYPAD Z TEGO WĄTKU
ebolec napisał(a):[Spróbuj modzie udowodnić, co obrażliwego jest w wyrażeniu : user- pierdoła na "A".
Chyba nie rozumiesz słowa pierdoła, więc odsyłam ciebie tutaj http://pl.wiktionary.org/wiki/pierdo%C5%82a
Pisałem w znaczeniu przykładu (1.1) tj:"Jasio to straszny pierdoła. Rozmowy z nim zawsze mnie nudzą.":
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.