Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mecz Polska-Chorwacja

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kaszubskiexpress
Weteran
Mecz Polska-Chorwacja

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.05.2008 14:49

16 czerwca będziemy w Dubrovniku a co za tym idzie, bedziemy oglądać mecz na ''ich'' terenie. Napewno wielu z Was tam też będzie.Mam pytanie,czy będziecie kibicować w knajpach, czy raczej po cichu w swoich apartamentach , czy campingach??? :oops:
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 07.05.2008 15:06

Będę jeszcze w Polsce, ale gdybym był już w Cro to pewnie poszedłbym do knajpy. Dwa lata temu chodziłem do knajpy w Cro na MŚ i było super. Polecam. :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 07.05.2008 15:31

Wiesz Adamie, ja byłem w Chorwacji podczas ME w 2004 i w czasie mundialu w 2006,bo zawsze jeździmy w czerwcu.Mecze najczęściej oglądaliśmy w konobach, ale teraz jest inaczej. Gramy z drużyną, której kibicować będzie cała knajpa, wyobraź sobie ,że strzelamy gola.Przy całej mojej sympatii dla Chorwatów, troche się boję o emocje. Stąd moje pytanie. Mam nadzieję, że tak nie będzie, ale zawsze może się jednak zdarzyć, że po stracie bramki i wypiciu paru piw, może będą chcieli podtopić jakiegoś polaka w Jadranie. 8O
mireks
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mireks » 07.05.2008 15:47

Niezapominajcie jesteśmy Polakami,do Chorwacji jeżdzimy tylko na wczasy,ja kibicuje Polakom choć wiem że nie będzie łatwy mecz dla Polaków.Kto chcę kibicować Chorwacji proponuje zmienić obywatelstwo a najlepiej tam zamieszkać.Pozdr.
maadoox
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maadoox » 07.05.2008 17:42

mireks napisał(a):Niezapominajcie jesteśmy Polakami,do Chorwacji jeżdzimy tylko na wczasy,ja kibicuje Polakom choć wiem że nie będzie łatwy mecz dla Polaków.Kto chcę kibicować Chorwacji proponuje zmienić obywatelstwo a najlepiej tam zamieszkać.Pozdr.

Niby dlaczego? Ja kibicuję Chorwacji bo pięknie grają, mają charakter a Bilić to wzór do naśladowania dla wielu. Kibicuję także Francji... czy też musze zamieszkać we Francji? A moze jak będę kibicował Polkom to zmienię płeć? :?
kamilsson
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamilsson » 08.05.2008 07:41

ja 16.06 bede na Rabie. Wyprawa do ichniejszej konoby jest w planie od poczatku....oczywiscie w barwach,a jakby co to morda nie szklanka he he :lol: 8)
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 08.05.2008 07:58

kaszubskiexpress napisał(a):Wiesz Adamie, ja byłem w Chorwacji podczas ME w 2004 i w czasie mundialu w 2006,bo zawsze jeździmy w czerwcu.Mecze najczęściej oglądaliśmy w konobach, ale teraz jest inaczej. Gramy z drużyną, której kibicować będzie cała knajpa, wyobraź sobie ,że strzelamy gola.Przy całej mojej sympatii dla Chorwatów, troche się boję o emocje. Stąd moje pytanie. Mam nadzieję, że tak nie będzie, ale zawsze może się jednak zdarzyć, że po stracie bramki i wypiciu paru piw, może będą chcieli podtopić jakiegoś polaka w Jadranie. 8O

Nie martw się. Nie widziałem jeszcze agresywnego Chorwata. A poza tym, w konobach będą jeszcze inne nacje. Spoko.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.05.2008 08:29

A ja widziałem i to z bliska :) Trzygodzinny wspólny pobyt na komisariacie w Ston bardzo nas zbliżył :):)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.05.2008 08:35

Sławomir Wocial napisał(a):A ja widziałem i to z bliska :) Trzygodzinny wspólny pobyt na komisariacie w Ston bardzo nas zbliżył :):)

Możesz to rozwinąć, może być ciekawa opowieść!!! :roll:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.05.2008 09:21

Może i ciekawa ale raczej nie w temacie piłki nożnej :):) Raczej w temacie pościgów samochodowych i walki wręcz oraz biegów przełajowych pomiędzy stolikami w knajpie... :):):)
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.05.2008 09:34

Tym bardziej opisz tę sytuację. Ma związek z knajpami, więc i ma związek z pilką, którą będziemy oglądać w knajpie. :P
kulka53
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kulka53 » 08.05.2008 09:55

Sławomir Wocial napisał(a):Może i ciekawa ale raczej nie w temacie piłki nożnej :):) Raczej w temacie pościgów samochodowych i walki wręcz oraz biegów przełajowych pomiędzy stolikami w knajpie... :):):)

No to faktycznie mogło być ciekawie........... :roll: , zwłaszcza, że Sławek, jak mogliśmy zobaczyć na zdjęciach m.in. ze szczytu Sv Ilja, do cherlaków nie należy :wink:
Również dołączam się do prośby o opisanie sytuacji, chyba że Sławku już wcześniej gdzieś to zrobiłeś :?:
zawodowiec
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) zawodowiec » 08.05.2008 09:58

To się nadaje do tego tematu :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 08.05.2008 10:24

Gdziekolwiek opiszesz tę sytuacje wrzuć tu link, żeby nas przekierować, albo opisz tu i tam!!!!
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 08.05.2008 17:50

:) dałem tam gdzie zawodowiec podał :)
Następna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone