.png)
.png)
.png)
mireks napisał(a):Niezapominajcie jesteśmy Polakami,do Chorwacji jeżdzimy tylko na wczasy,ja kibicuje Polakom choć wiem że nie będzie łatwy mecz dla Polaków.Kto chcę kibicować Chorwacji proponuje zmienić obywatelstwo a najlepiej tam zamieszkać.Pozdr.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):Wiesz Adamie, ja byłem w Chorwacji podczas ME w 2004 i w czasie mundialu w 2006,bo zawsze jeździmy w czerwcu.Mecze najczęściej oglądaliśmy w konobach, ale teraz jest inaczej. Gramy z drużyną, której kibicować będzie cała knajpa, wyobraź sobie ,że strzelamy gola.Przy całej mojej sympatii dla Chorwatów, troche się boję o emocje. Stąd moje pytanie. Mam nadzieję, że tak nie będzie, ale zawsze może się jednak zdarzyć, że po stracie bramki i wypiciu paru piw, może będą chcieli podtopić jakiegoś polaka w Jadranie.
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):A ja widziałem i to z bliskaTrzygodzinny wspólny pobyt na komisariacie w Ston bardzo nas zbliżył
:)
.png)
.png)
Sławomir Wocial napisał(a):Może i ciekawa ale raczej nie w temacie piłki nożnej:) Raczej w temacie pościgów samochodowych i walki wręcz oraz biegów przełajowych pomiędzy stolikami w knajpie...
:):)
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.