Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Polecam dectahlon aczkolwiek nie wszystko tam jest najlepsze i najtańsze. Polecam również stronę http://www.outwell.com.pl/ sprzęt turystyczny wysokiej klasy. Ja osobiście kupiłem stoliki i 2 krzesła w decathlonie natomiast szafkę Easy Cam w Cerro Torre, która po złożeniu zajmuje 50 x 40 x 8 cm i waży 4 kg. Uważam że świetnie nadaje się na przechowanie wszytkich ubrań dla całej rodziny.Niestety cena trochę wysoka ale przecież nie kupuje się jej na rok. Jest cał masa różenej wielkości szafek. Zdjęcie poniżej.
Podobną szafeczkę co przedstawił piotr.wd, kupiłem w ikei, jest rozkładana i do wyboru mozna dokupić rozkładane szuflady lub koszyczki, przetestowałem w zeszłym roku- jest ok.
a ja mam takie podwieszane (walcowate, kolorowe z otworami) z Ikea - tak na prawdę, to moja córka je ma, ale na czas wakacji chyba spełnia swoją rolę w namiocie
takie podwieszane tez mam, wisza na pawilonie i stanowią przechowalnie dla rzeczy podręcznych, coś cięższego nie da się w tym trzymać bo puszczają rzepy.