Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Mebelki campingowe:)

Dla miłośników namiotów, przyczep i biwakowania. Standardy, ceny, ciekawe miejsca do zwiedzenia przez trampingowców.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
zybog
Croentuzjasta
polecam Biedronke....

Nieprzeczytany postnapisał(a) zybog » 01.06.2009 14:42

Polecam w tym tygodniu odwiedzić ''Biedronke''-są bardzo tanie / 10 zł/ buty do wody, świetna lampa campingowa Led akumulatorowa / ok 40 zl/, widziałem też stoły campingowe / ok 40 zl/.
GosiaO
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) GosiaO » 01.06.2009 15:42

No proszę,te wieszane półeczki są super pomysłem:)
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 02.06.2009 11:31

Nie w każdym namiocie można zawiesić te półeczki, tanim rozwiązaniem są plastikowe łazienkowe koszyki piętrowe, jako suszarka do naczyń albo podręczne półki. W zeszłym roku nasi znajomi jadąc pierwszy raz na kamping skompletowali sporo sprzetu (stolik, buty, krzesełka) właśnie w Biedronce. Polecam zachowanie paragonów, w zeszłym roku zwróciłam do sklepu krzesełka (po urlopie) a nasi znajomi namiot. Można powiedzieć - wypożyczalnia.
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 02.06.2009 12:16

salamandra - czy to nie ty przypadkiem, w innym poście, pisałaś o 8 osobach w 6-osobowym domku? :lol:
2salamandra22
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) 2salamandra22 » 02.06.2009 13:29

Pomyłka, zawsze jeżdżę pod namiot
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 02.06.2009 13:38

w zeszłym roku zwróciłam do sklepu krzesełka (po urlopie) a nasi znajomi namiot. Można powiedzieć - wypożyczalnia

bo podejście do życia macie podobne ... 8O

kto nie kombinuje ten nie żyje w dzisiejszych czasach.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 02.06.2009 16:39

no dobra kombinowenie, kombinowaniem ale jak cos się rozpada po jednym sezonie to ja to tez oddaje.
W tym roku oddałam kask narciarski po sezonie, oddali kasę na przyszły sezon kupie nowy. Dlaczego mam się zadowolić bublem?
w sumie to ostatnio się wscieklam i sporo rzeczy reklamuję bo nam taką tandetę za grube pieniądze wciskają :evil:
Krystof
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krystof » 03.06.2009 07:44

Ta, ale zdaje się, że tu nie chodziło o oddawanie bubli, a o wypożyczalnię. Jasne, że ja też oddaję na potęgę. Ale trzeba trochę przyzwoitości mieć jednak. Sprzedawcy, producenci .. też chcą jechać na wakacje, K.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2009 11:34

ita napisał(a):no dobra kombinowenie, kombinowaniem ale jak cos się rozpada po jednym sezonie to ja to tez oddaje.
W tym roku oddałam kask narciarski po sezonie, oddali kasę na przyszły sezon kupie nowy. Dlaczego mam się zadowolić bublem?
w sumie to ostatnio się wscieklam i sporo rzeczy reklamuję bo nam taką tandetę za grube pieniądze wciskają :evil:

To po co koleżanka Ita kupuje rzeczy w Biedronce. Trzeba kupować w Decatlonie. Firma znana i renomowana. Widać kto budżetem rodzinnym trzęsie - koleżanka. Mąż pewnie ma niewiele do gadania bo ciągle jak nie odkurza to zmywa. Koleżanka przebiegła jest, pogratulować. Pojeżdziła cały sezon i oddała do sklepu. Pieniądze oddali i można kupić teraz coś innego i znowu po wykorzystaniu oddać do sklepu. Koleżanka to ma głowę do interesów. Godne pozazdroszczenia, że ja na to nie wpadłem.
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 03.06.2009 11:46

dareczku nigdy mnie nie sprowokujesz, mozesz omijac moje posty 8)
i to był ostatni w którym Ci odpowiedziałam :)
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2009 11:53

ita napisał(a):dareczku nigdy mnie nie sprowokujesz, mozesz omijac moje posty 8)
i to był ostatni w którym Ci odpowiedziałam :)

Nie bardzo można omijać posty takiej sympatycznej o niebanalnej urodzie koleżanki. Szkoda, że koleżanka nie chce ze mną dyskutować. Nie mniej jednak lubię koleżankę i pozdrawiam.
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 03.06.2009 12:02

darek1 napisał(a): ... Szkoda, że koleżanka nie chce ze mną dyskutować ...

wiedze masz i nieglupi jestes ale czasami pleciesz takie glupoty, ze ciezko sie czyta i jeszcze gorzej zrozumiec Twoje intencje ...

nie tylko kolezanka nie chce z Toba dyskutowac :wink:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2009 12:20

ita napisał(a):no dobra kombinowenie, kombinowaniem ale jak cos się rozpada po jednym sezonie to ja to tez oddaje.

Nie chcę koleżanki denerwować ale chciałem dodać, że Poznanianki znane są w kraju z nadmiernej oszczędności i zapobiegliwości czego wyraz dawałem w kilku postach między innymi w dotyczącym Zjazdu w Poznaniu. Pozdrawiam serdecznie :D :D :D
Troszkę luzu koleżanko Ito.
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 03.06.2009 12:21

piotrulex napisał(a):
darek1 napisał(a): ... Szkoda, że koleżanka nie chce ze mną dyskutować ...

wiedze masz i nieglupi jestes ale czasami pleciesz takie glupoty, ze ciezko sie czyta i jeszcze gorzej zrozumiec Twoje intencje ...

nie tylko kolezanka nie chce z Toba dyskutowac :wink:

Czyżby w Toruniu byli też oszczędni obywatele. Jakoś tego nie zauważyłem :D :D :D :?
Poprzednia strona

Powrót do Kempingi

Mebelki campingowe:) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone