Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magdapaszek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) magdapaszek » 20.03.2011 20:14

było super :D
udział w imprezie wzieła cała polska kadra olimpijska po Igrzyskach Olimpijskich w Vancouver.
niepowtarzalna atmosfera
nie byłam na Pucharze Świata ale taką fete jak Wiślanie zgotowali naszym zawodnikom było naprawde niepowtarzalne
bochnianin
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) bochnianin » 20.03.2011 21:09

Dzięki Adam za 10 lat niezapomnianych przeżyć. To dzięki Tobie styczniowe wyjazdy do Zakopanego na Puchar Świata stały się dla mnie i sporej grupy znajomych czymś wyjątkowym. Co będzie teraz? :cry:
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 20.03.2011 21:15

Kamil Stoch a Adaś na widowni :D
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 20.03.2011 22:52

Skończyła się cała epoka i juz nie będzie tak samo, nigdy. To było niepowtarzalne 10 lat i jestem dumny że żylem w takich czasach. Za to wszystko co nam dał - dla Adama szacunek na zawsze!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.03.2011 01:23

Janusz Bajcer napisał(a):Dziękujemy Mariuszu, "nasz człowieku" w Planicy
za "wydmuchanie" Adama i Kamila na podium :D :D :D

Wiesz... starałem się podejść do tego na chłodno, ale miałem słabszy moment :wink: . Zamiast dmuchać, zacierałem więc dłonie, żeby wiało jeszcze mocniej od strony Austrii i żeby druga seria się nie odbyła. :)

Napisałem nawet sms-a do Maslinki że jestem nerwowy jak nigdy :wink: , ale w kilkanaście sekund później spiker po słoweńsku oznajmił, że to koniec zawodów.

Podium wygląda całkiem przyjemnie (nawet jak na wynik domniemanego słowiańskiego spisku) :wink:

Obrazek
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2011 08:01

Nie jestem miłośnikiem skoków i nigdy nie oglądałem całej transmisji TV.
Wczoraj jednak zrobiło mi się lekko żal, że to już koniec skoków w wykonaniu Małysza.
Dla mnie strata żadna ale przecież tyle dobrego przysporzył nam jako Polakom, że nie sposób pozostać obojętnym. Super naturalny ambasador Polski.
Cenię Go również za jego charakter, za to że pozostał sobą, za to, że woda mu do głowy nie uderzyła. Myślę, że to porządny facet i życzę Mu wszystkiego najlepszego.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 21.03.2011 08:08

Raul73 napisał(a):A to co na koniec zrobiła Jedynka i te komentarze Szaranowicza - mistrzostwo świata! Chyba wszystkim się łzy w oczach zakręciły...

Nie ogladałem więc trudno mi się odnieść ale skoro tak piszesz to tak musiało być.
Moim zdaniem, ...uważaj na takie zachowania. Media potrafią zrobić wodę w mózgu ( za to im płacą). Chcąc kogoś wynieść na piedestał ...wyniosą, chcąc kogoś zgnoić .. zgnoją.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.03.2011 08:25

...no ale chyba każdy z nas potrafi myśleć.
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.03.2011 08:43

woka napisał(a):
Raul73 napisał(a):A to co na koniec zrobiła Jedynka i te komentarze Szaranowicza - mistrzostwo świata! Chyba wszystkim się łzy w oczach zakręciły...

Nie ogladałem więc trudno mi się odnieść ale skoro tak piszesz to tak musiało być.

Woka, chodzi o komentarze Szaranowicza ze skoków w całej karierze Adama Małysza, i z ostatniej transmisji :D

No ale skoro wcześniej też nie oglądałeś, to nie słyszałeś.

Szaranowicz :lol:

Zimoch też jest dobry :lol:

Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 21.03.2011 08:50

Zimoch zaprasza do zabawy - zorganizował konkurs pt. 11 mgnień Małysza na stronach polskiego radia.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 21.03.2011 10:01

Janusz - czyżbys na cześć Adasia zmienił avatarek na poprzedni :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 21.03.2011 10:02

santosz napisał(a):Janusz - czyżbys na cześć Adasia zmienił avatarek na poprzedni :D

Zawsze tak czynię pierwszego dnia wiosny :D
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 21.03.2011 10:11

a, prawda - zapomniałem że dzis pierwszy dzień - bosche... :D
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 21.03.2011 15:14

Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 21.03.2011 16:14

woka napisał(a):

Chodzi o ten specjalny material jaki Jedynka zrobiła specjalnie dla Małysza i pokazała mu w Planicy po zakończeniu konkursu. Składał się z 4 części:
1. Medale Mistrzostw Świata
2. Medale Olimpijskie
3. Puchar Świata

No i specjalna 4 część - słynna wypowiedź Szaranowicza na MŚ w Holmenkollen, w czasie której głos mu się załamał. Małysz widzial to po raz pierwszy i przyznał, że się popłakał jak zobaczył te swoje skoki i usłyszał te komentarze Szaranowicza. Piękne pożegnanie!

Co do Twoich uwag, doskonale je rozumiem. Bardzo rzadko kieruję się zdaniem mediów na temat kogokolwiek, ale akurat w tym przypadku wypada jedynie podpisać się pod tym co powiedział Szaranowicz w Oslo o Adamie.

Tutaj jest cała ta słynna wypowiedź:

http://www.youtube.com/watch?v=ERQmsW3bsB0
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone