maslinka napisał(a): Ładny pensjonat i okoliceI jakie ryby tam biorą! Mój Ł. byłby zachwycony
![]()
Troche daleko od Kranjskiej Gory, ale jest taki plus, že wiecej sie zobaczy.
Jest tutaj barrrrdzo Ładnie i jestem zachwycony... tyle, že za dužo w žyciu nie widziaŁem i nie mam z czym porownać.
maslinka napisał(a):Jak tam atmosfera pod Velikanką? Widziałam mnóstwo naszych.
Jest bardzo fajnie. Napisze wiecej po powrocie. Jest dužo Polakow i Norwegow.
maslinka napisał(a):Chciałabym kiedyś poczuć klimat takiej imprezy i znaleźć się wśród kibiców...
Hmm... szkoda, že nie mam jak wkleić zdjeć... widziałem tutaj Twoja siostre
Loty oglada sie bardzo fajnie. Naogladałem sie w žyciu skokow (Szczyrk, Wisła, Zakopane) ale loty robia całkiem inne wraženie.
maslinka napisał(a):Może jeszcze zdążę do Zakopca na "skok do celu"?Chociaż to zupełnie inna impreza.
Može być miło, ale to w 100% zabawa. Choć Kamil Stoch powiedział dziš, že dla niego Planica to juž nie walka o punkty ale dobra zabawa (nie wiem... było to na antenie?)
maslinka napisał(a):Pogoda chyba nie najgorsza... Nawet błękit widziałam
Przed konkursem było jeszcze ładniej. Nawet sŁoneczka troche na nos złapałem.
maslinka napisał(a):Wybierasz się, pomiędzy konkursami, na jakiś górski spacer?
Tu jest problem. Czasu niby dužo, jednak dojazd tam i z powrotem zabiera sporo czasu. Jestem tež tutaj uzaležniony od transportu znajomych, z ktorymi jestem. Priorytety takže maja inne.
Alpy Julijskie mnie zachwyciły, na pewno jeszcze tu przyjedziemy, by je lepiej poogladać. Tymczasem mysle tylko jutro o spacerku w głab Planicy.
Autora watku przepraszam za odejscie od tematu.
Pozdrawiam wszystkich kibicow skokow.
Interseal.

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)