.png)
maciek1956 napisał(a):Nieśmiało wspominając o uśmiechu i luzie, ja też dobrze widziałem jaka była jakość tego "szoł", ale zawsze staram się, tego nauczyło mnie życie, widzieć w gównie słodycze, a nie tylko marudzić.
Marudzę tam, gdzie coś JA mogę poprawić, tam gdzie coś zależy ode mnie, a tam gdzie nie mam wpływu, szukam pozytywów, nawet jak ich nie ma
Po prostu, życie nauczyło mnie doceniać inne wartości
.png)
.png)
woka napisał(a):Jakoś nie mam ochoty upodabniać się do zła i przyjmować standardy osób lichego pokroju. To, że ktoś jest na ekranie zupełnie nie oznacza, że jest mądrzejszy ode mnie (przepraszam- głupio to zabrzmiało).
Ten ktoś ma taką pracę a nie inną, wie, że patrzą na niego miliony osób więc jego działania muszą być na najwyższym poziomie.
W sytuacji, gdzie jak słyszę gaże ludzi z ekranu są bardzo duże ( ponoć od 20 tys w żwyż) to za takie pieniądze łaski nie robią. Jak nie potrafią ....... wynocha mi z telewizora.
Tutaj jestem bezkompromisowy.
.png)
Raul73 napisał(a):Boże, co to miało być? Oglądam ten benefis i tak sobie myślę, że chyba nie o to Adamowi chodzilo.....
maciek1956 napisał(a):Zamiast uśmiechnąć się, znaleźć pozytywy, to jak zawsze--marudzenie i narzekanie![]()
Czy większość z nas, Polaków, nigdy się nie zmieni
Uśmiechu i więcej luzu![]()
życzę
.png)
woka napisał(a):W sytuacji, gdzie jak słyszę gaże ludzi z ekranu są bardzo duże ( ponoć od 20 tys w żwyż) to za takie pieniądze łaski nie robią.
.png)
kaszubskiexpress napisał(a):
Czy ktoś wie jak to się stało, że byli ci skoczkowie, którzy byli, inni nie chcieli? Dlaczego tylko tylu ?
.png)
Bocian napisał(a):Ile dajecie Małyszomanii? Ja maksymalnie kwartał...
.png)
.png)