Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Małysz...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 27.03.2011 06:51

Wąsy rządzą...
:lol:
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2011 07:45

maciek1956 napisał(a):Nieśmiało wspominając o uśmiechu i luzie, ja też dobrze widziałem jaka była jakość tego "szoł", ale zawsze staram się, tego nauczyło mnie życie, widzieć w gównie słodycze, a nie tylko marudzić.
Marudzę tam, gdzie coś JA mogę poprawić, tam gdzie coś zależy ode mnie, a tam gdzie nie mam wpływu, szukam pozytywów, nawet jak ich nie ma :D
Po prostu, życie nauczyło mnie doceniać inne wartości :D

Nieźle to sobie ułożyłeś.
Ja jednak jestem "po staremu". Ja jest za co to chwalę na wszystkie strony świata.
Jak jest za co ..... to "skurczybyka" bym na płocie powiesił.

Jakoś nie mam ochoty upodabniać się do zła i przyjmować standardy osób lichego pokroju. To, że ktoś jest na ekranie zupełnie nie oznacza, że jest mądrzejszy ode mnie (przepraszam- głupio to zabrzmiało).
Ten ktoś ma taką pracę a nie inną, wie, że patrzą na niego miliony osób więc jego działania muszą być na najwyższym poziomie.
W sytuacji, gdzie jak słyszę gaże ludzi z ekranu są bardzo duże ( ponoć od 20 tys w żwyż) to za takie pieniądze łaski nie robią. Jak nie potrafią ....... wynocha mi z telewizora.
Tutaj jestem bezkompromisowy.
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.03.2011 08:15

A ja bym chciał podziękować, a nawet, do jakiejś nagrody Małysza przedstawić,
za to, że przerwał te narodową mantrę: "cukier, cukier, benzyna, Japonia, cukier, cukier, Japonia ..."

Chwała ci Adaś, ze tę kolejną chwilę oddechu, z jaką się kolejny raz, dzięki Tobie spotkałem.
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 27.03.2011 08:40

Raul73 napisał(a):...Dokładnie tego wszystkiego dziś zabrakło, za to większośc z tego była tydzień temu w Planicy...

Na szczęście, bo gdyby i tego zabrakło.....
santosz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) santosz » 27.03.2011 08:42

woka napisał(a):Jakoś nie mam ochoty upodabniać się do zła i przyjmować standardy osób lichego pokroju. To, że ktoś jest na ekranie zupełnie nie oznacza, że jest mądrzejszy ode mnie (przepraszam- głupio to zabrzmiało).
Ten ktoś ma taką pracę a nie inną, wie, że patrzą na niego miliony osób więc jego działania muszą być na najwyższym poziomie.
W sytuacji, gdzie jak słyszę gaże ludzi z ekranu są bardzo duże ( ponoć od 20 tys w żwyż) to za takie pieniądze łaski nie robią. Jak nie potrafią ....... wynocha mi z telewizora.
Tutaj jestem bezkompromisowy.

Bardzo dobrze to ująłeś woka - popieram w całej okazałości :D
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 27.03.2011 09:07

Raul73 napisał(a):Boże, co to miało być? Oglądam ten benefis i tak sobie myślę, że chyba nie o to Adamowi chodzilo.....

Chodziło nie chodziło... przeszedł do historii ;)
maciek1956 napisał(a):Zamiast uśmiechnąć się, znaleźć pozytywy, to jak zawsze--marudzenie i narzekanie :(
Czy większość z nas, Polaków, nigdy się nie zmieni :?:

Uśmiechu i więcej luzu :D :D życzę

Tu się z Maćkiem zgodzę :D

Skakał dla kibiców a nie dla mediów :D inni też przybyli dla Adama nie dla chwały i nie dla mediów. A to, że co niektórzy zrobili z siebie pośmiewisko :?: Ostatecznie cyrk musi się kręcić, nie :?: :lol:

DZIĘKI ADAM :D
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 27.03.2011 11:19

woka napisał(a):W sytuacji, gdzie jak słyszę gaże ludzi z ekranu są bardzo duże ( ponoć od 20 tys w żwyż) to za takie pieniądze łaski nie robią.

Robert Janowski ma miesięczny kontrakt w wysokości 240 tysięcy !!!!!

Abonamenty popłacone ?

W znacznym stopniu zawiniła pogoda, ale o tym, że może być źle z pogodą TVP wiedziała i powinna zaplanować plan awaryjny.

Czy ktoś wie jak to się stało, że byli ci skoczkowie, którzy byli, inni nie chcieli? Dlaczego tylko tylu ?
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.03.2011 13:13

kaszubskiexpress napisał(a):

Czy ktoś wie jak to się stało, że byli ci skoczkowie, którzy byli, inni nie chcieli? Dlaczego tylko tylu ?

Byli ci, których zaprosił Małysz i sponsor, a więc głównie zawodnicy Red Bulla. Z innych byli Schmitt (Milka) i Amman (Helvetia), a także Hannawald i Hoffer. Z zaproszonych nie przyjechali Koffler (tłumaczył Adamowi w Planicy, że nie może opuścić zajęc w szkole policyjnej) i Norwegowie (mieli mistrzostwa kraju - tylko Romorena puścili).
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 27.03.2011 18:43

Obrazek

Nie będę tu marudził nad wyczynami TVP , bo i po co.
Było , minęło......to już historia.

Dzięki Adaś że te lata emocji , które nam dostarczyłeś.
Chylę czoło dla mistrza.
BYŁEŚ WIELKI , JESTEŚ WIELKI i BĘDZIESZ WIELKI w naszych sercach na zawsze.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.03.2011 19:00

Ile dajecie Małyszomanii? Ja maksymalnie kwartał...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.03.2011 19:15

Bocian napisał(a):Ile dajecie Małyszomanii? Ja maksymalnie kwartał...

Kwartał i 18 godzin ... :wink:

Jak go górale nie rozpiją, to chyba trochę potrwa, oj potrwa.
Ciężko będzie o tematy zastępcze :D

Wiecie, że Małysz w Pucharze Świata, łącznie, przeleciał ponad 81 kilometrów? 8O

:lol:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 27.03.2011 19:16

Lokalnie będą pamiętać bo nie maja nic innego... Ale wrzawa o Małyszu ucichnie już za kilka dni...
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 27.03.2011 19:26

Może to i dobrze. Facet powala swoją skromnością.
Właśnie za to go lubiliśmy, lubimy i będziemy lubić.

I dlatego, wydaje mi się, medialna wrzawa ucichnie szybko, koncentrując się na jakichś kalekich Szwedkach,
czy Norweżkach, czy na blamażu jaki spotka nas w 2012 roku,
ale małyszomania będzie trwać dłużej, niż wspomnienia Wembley, czy skoku Fortuny.

My pamiętliwi jesteśmy, nie tylko w tym negatywnym tego słowa znaczeniu.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.03.2011 19:27

Bocian napisał(a):Ile dajecie Małyszomanii? Ja maksymalnie kwartał...

Skończyła się wczoraj ale jakby rozważać ewentualne niedobitki to tak z 3 dni....... może tydzień ale watpię.
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 27.03.2011 20:31

Myślę że pewnie latem jak zwykle ucichnie, ale temat na pewno wróci wraz z początkiem nowego sezonu zimowego w Kuusamo - wtedy Małysz pojawi się w nowej roli jako działacz/ekspert/komenntator/trener... I wtedy wszystko będzie zależało od postawy naszych skoczków. Jeśli będą odnosić sukcesy (nie na miarę Adama, ale na sowją), to temat umrze śmiercią naturalną - z pożytkiem dla wszystkich. Ale jeśli nie daj Boże będzie kiepsko, to "małyszomania" pewnie wróci, ale w gorszej postaci niż dotychczas.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone