napisał(a) kulka53 » 06.11.2011 17:42
mariusz-w napisał(a):... "haesdziesięć" ... kilka zalet ma !

Fakt, kilka ma

Ma też kilka minusów, które zauważyłem podczas dwutygodniowego użytkowania (potem znacznie skurczyła się nam ilość pamięci dostępnej na 6 kartach

i Fuji powędrował na dno bagażnika...).
Denerwujące (dla mnie) było przełączanie wizjera/ekranu, w końcu przerzuciłem się tylko na ekran. Poza tym ilość możliwości ustawień kolorystyki jest jakby to powiedzieć... niezbyt duża

.
mariusz-w napisał(a):Trasa ładnie wygląda na fotkach, ale jeśli chodzi o widoki to ... to faktycznie jest czas, by się wszystkiemu dookoła dobrze przyjrzeć !
Zwłaszcza jak wędruje się tak powoli jak my

Ale faktycznie, Alpy, Tatry czy Durmitor to nie jest....
Joanka23 napisał(a):Zresztą wcale się Małgosi nie dziwię, że też wolała dalej iść, mając w odwrocie "piargopodobną" zjazdówkę

Jak schodziliśmy, ja oczywiście po kamyczkach, Małgosia bokami po trawce

Joanka23 napisał(a):jak to mówią "nieważne gdzie, ważne z kim" a z Wami fajnie jest!

Dzięki

janusz.w. napisał(a):Właśnie zastanawiałem się czy tam można dojechać zwykłym samochodem..., a tu proszę jest info

Uno + Sedici (lub SX4)...
Info z pierwszej ręki i całkiem świeżutkie bo sprzed 2 miesięcy

Co do modelu, stawiam na SX4, w Grecji jeździ tego strasznie dużo

janusz.w. napisał(a):Teraz pozostaje decyzja czy dłużej łagodniej czy krócej stromo...

Sądzę, że dużo lepszym pomysłem jest wgramolenie się autkiem do tego jak to nazywasz schroniska Christakisa... O ile ma się zamiłowanie do szutrowania pod górę

Nie jest wykluczone czy jeszcze się tam nie pojawimy...
piter83pl napisał(a):Coś mi musiało umknąć... myślałem że macie Pentax'a K-r

Gwoli ścisłości... wcześniejszy model Pentaxa, K-x jest w naszym posiadaniu

. Z tego co się kiedyś orientowałem różnic między nimi nie ma zbyt wiele...
Z przybliżeń Fujiego jesteśmy bardzo zadowoleni...
Crayfish napisał(a):i pojedyncze człowieki w tych przestrzeniach ...

...i o to chodzi
Pozdrawiam