Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Makarska młodzi ludzie, nocleg

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
cro258
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro258 » 09.01.2012 20:13

Witam. Może był gdzieś podobny, a nawet pewnie identyczny temat. Mam prośbę ze znajomymi uznaliśmy że pojedziemy do Makarska bo czytając opinie to miasto jest w czołówce imprezowych miejscówek tylko jeszcze nie na mierzyliśmy noclegu...wiem wiem po forum jest mnóstwo ofert ale nie znalazłem coś dla gości(facetów) najlepsza opcja jakby każdy miał osobno łóżko. Wszędzie są łoża małżeńskie itp. Dodam że jedziemy samochodem. Jest nas na razie czwórka. Jeżeli ktoś był w jakiejś innej imprezowej miejscowości to proszę podać wraz z namiarami na nocleg. Z góry dzięki za pomoc :)
cro258
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro258 » 10.01.2012 17:09

Naprawdę nic ?
pawelli
Mistrz Świata FIFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelli » 10.01.2012 18:22

musicie szukać opcji "sobe"
cro258
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro258 » 10.01.2012 19:35

trochę jaśniej proszę :)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 10.01.2012 20:16

cro258 napisał(a):trochę jaśniej proszę :)

To oznacza dokładnie pokój - pokoje czyli do wynajęcia.
Rada moja taka 4 młodych facetów wybiera się do Makarskiej do not worry
miejsca jest dużo, a już na samym wjeździe przy tablicy Makarska czekają ludziska z gotowymi ofertami. Nie macie wymagań typu widok taras na morze itd. więc to opcje dla Was. Jeśli nie ci "łapacze" to i na mieście nie trudno dostrzec ludzi z kartami w reku (apartamenty - sobe - zimmer )
Do tego ta opcja pozwala wynegocjować cenę, a wiadomo parę browców na dzień więcej :D
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 10.01.2012 20:17

Moze to pomoze:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
cro258
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) cro258 » 15.01.2012 13:07

a może ktoś ma sprawdzone miejscówki? z oczekiwaniami jakie podałem wcześniej.
marzena_s9
Autostopowicz
apartamenty Makarska

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzena_s9 » 15.01.2012 22:21

Hej! My pojechaliśmy do Makarskiej w ciemno. 2 pary (ok 25-27 lat) i nie było problemu ze znalezieniem noclegu. Dodam,ze byliśmy w połowie lipca. Mieszkaliśmy w apartamencie Brkić ul. Splitska. Link do ich strony: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartamenty bardzo schludnie, nowocześnie urządzone. Do morza ok 400-500m (powrót pod górkę). Bardzo blisko znajduje się dosyć duży market samoobsługowy-tam zawsze robiliśmy zakupy. Do centrum 600-800m- dla nas to nie był żaden problem- super spacerek wzdłuż promenady. Jak będziesz miał więcej pytań-śmiało pisz. Powodzenia!

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone