Nie dość, że pusty Zlatni Rat, to w dodatku w nocy
Nie pamiętam, żeby ktokolwiek na forum pokazywał wizytę na tej plaży po zmroku....png)
Nie pamiętam, żeby ktokolwiek na forum pokazywał wizytę na tej plaży po zmroku....png)
Epepa napisał(a):No nie wierzę, my też tam byliśmy.Fajerwerki oglądaliśmy z tarasu i chwilę później wyszliśmy na pierwszy spacer po Bolu. Gdybym wiedziała, że tam jesteście, na pewno podeszlibyśmy się przywitać.
.png)
piotrf napisał(a):Bezmyślność nie ma jednak granic![]()
Jako antidotum , na uspokojenie nerwów idealny jest taki nocny spacer po Bolu , w takich kolorowych okolicznościach![]()
Pozdrawiam
Piotr

.png)
maslinka napisał(a):Jak ja nie cierpię wszelkich fajerwerków, petard!Puszczanie kasy z dymem, zupełnie bez sensu.
.png)
"maslinka"]Jak ja nie cierpię wszelkich fajerwerków, petard!Puszczanie kasy z dymem, zupełnie bez sensu. Jeszcze zwierzęta się boją
A w tym wypadku to całkowity brak myślenia
![]()
Nie dość, że pusty Zlatni Rat, to w dodatku w nocyNie pamiętam, żeby ktokolwiek na forum pokazywał wizytę na tej plaży po zmroku...

.png)
.png)
Kto wie, być może widzieliśmy już Was wcześniej na morzu, w okolicach tej stromej drogi w Murvicy. Podjechaliśmy, żeby rozejrzeć się za ewentualnym noclegiem, ale ostatecznie wylądowaliśmy w Bolu..png)
ale msza na pokładzie to chyba pierwszy raz .png)
"Epepa"]W moim telefonie niestety nie znalazłam więcej zdjęć portu. Jest tylko widok z naszego tarasu, który pstryknęłam zanim wyruszyliśmy na miasto. Za drzewami widać jakiś maszt, może to Wasz?Sprawdzę jeszcze fotki zrzucone na dysk, może akurat udało się Was gdzieś przypadkiem uchwycić.
![]()
Tego popołudnia byliśmy jedyną żaglówką w Bolu.
- może byś mnie poznała na pokładzie, prawie cały czas na nim byłam
Rano, gdy być może jedliście śniadanie, patrzyłam z tarasu na odpływające statki i myślałam sobie, jakby to fajnie było kiedyś spędzić następną majówkę na morzu i codziennie budzić się w innym miejscu.
.png)
"agus78"]Piękny taki pusty Bol, i tak pięknie uchwycone kadry![]()
![]()
![]()
A te delfiny![]()
Wspaniały musi być taki majówkowy rejs![]()
![]()
Ale mi się zatęskniło za moim Bračem....

.png)
"pomorzanka zachodnia"]Delfiny podczas rejsu to chyba już tradycjaale msza na pokładzie to chyba pierwszy raz
.
Było niesamowicie A chuligaństwo i fajerwerki...oby jak najrzadziej.

.png)
elka21 napisał(a):Właśnie, odnośnie mszy. Widzę, że był tam chyba ksiądz.
Jak to załatwiliście, i w jakim języku była msza

.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży