I co do pojawiających sie nicków, to ja w tym wątku napisałem pierwszy. Może okulary czas zapodać?
.png)
Bocian napisał(a):Ja tu nie dyskutuję tylko czytam fachowe wypowiedzi. Nie wyraziłem swojego zdania na temat podany przez Janusza. Może uważniej czytaj.
I co do pojawiających sie nicków, to ja w tym wątku napisałem pierwszy. Może okulary czas zapodać?
.png)
.png)
FUX napisał(a):Bocian, to może wytłumacz mnie, dlaczego posiadacz matury musi pobierać naukę 5 lat, aby np. Twoje dziecko uczyć w klasie pierwszej I za wynagrodzenie na poziomie 1,5 kpln tekstów typu Ala ma kota i opowiadać, która ręka jest lewa, a która prawa, a absolwent Piaseczna idzie na ulicę „bronić" obywateli po kilku miesięcznym kursie z bronią w kaburze, z której nigdy nie strzelał?
Ta ostatnia informacja od szwagra kolegi.
No i wg informacji prasowych, wyrób po kursie „policyjnym" ma wynagrodzenie na poziomie 3 kpln.
I napisałem to bez żadnej złośliwości. Chcesz dyskusji, to dyskutuj.
FUX napisał(a):Bocian, to może wytłumacz mnie, dlaczego posiadacz matury musi pobierać naukę 5 lat, aby np. Twoje dziecko uczyć w klasie pierwszej I za wynagrodzenie na poziomie 1,5 kpln tekstów typu Ala ma kota i opowiadać, która ręka jest lewa, a która prawa, a absolwent Piaseczna idzie na ulicę „bronić" obywateli po kilku miesięcznym kursie z bronią w kaburze, z której nigdy nie strzelał?
Ta ostatnia informacja od szwagra kolegi.
No i wg informacji prasowych, wyrób po kursie „policyjnym" ma wynagrodzenie na poziomie 3 kpln.
I napisałem to bez żadnej złośliwości. Chcesz dyskusji, to dyskutuj.
.png)
.png)
Bocian napisał(a):Użycie broni ma związek z tym ile zarabia nauczyciel?To ciekawe

FUX napisał(a):Oglądając film
http://www.tvn24.pl/tluczkiem-i-rurka-r ... 699,s.html
To jest taka sama kompromitacja, jak podnoszenie dooopy jednemu antyterroryście przez płot.