WSTAWAĆ!!!
Kochani - wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roczku
.png)
.png)
drusilla napisał(a):Hej hej Kamuś !![]()
Jak dobrze Cię widzieć !![]()
Nie - KingKong to nie jaMałpy mają to do siebie że lubią przedrzeźniać ludzi ...taka ich natura
a ta małpa akurat lubi naśladować mnie
Miło że posłużyłam za wzór samemu King Kongowi
![]()
![]()
Walcz dzielnie z kompem i wracaj tu szybko !![]()
pozdrav
.png)
KAMA napisał(a):drusilla napisał(a):Hej hej Kamuś !![]()
Jak dobrze Cię widzieć !![]()
Nie - KingKong to nie jaMałpy mają to do siebie że lubią przedrzeźniać ludzi ...taka ich natura
a ta małpa akurat lubi naśladować mnie
Miło że posłużyłam za wzór samemu King Kongowi
![]()
![]()
Walcz dzielnie z kompem i wracaj tu szybko !![]()
pozdrav
DRU,WIDOCZNIE WARTA JESTES WILE,I CHCA CIE NASLADOWACwalcz i wygram z ty kom !Twarda jestem
Brakuje mi was ..ale to nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa
.png)
drusilla napisał(a):Kako je dobro Kongusiu !![]()
Ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem Kamy![]()
![]()
Oczywiście dostała zaproszenie do naszego kurdeczka super ELITARNEGO czacikaDołączy do nas niebawem
![]()
Wtedy Elyta będzie w komplecie![]()
pozdrav
.png)
Obawiam się, że Pani Drusilla ma rację, co do elitarności tamtego forum. Tuż po nowym roku zarejestrowałem się tam jako nowy użytkownik. Ponieważ jestem nieśmiały więc nawet nie zdążyłem nabrać powietrza, żeby wypowiedzieć "meee albo beee albo kukuryku" i moje konto po kilku dniach zostało już usunięte, bo prawdopodobnie zabrakło mi odpowiedniej rekomendacji. Szkoda, bo o ile zdążyłem się zorientować panuje tam super atmosfera, ale to pewnie dlatego, że wyrzuca się "za niewinność" wszystkich nowych nieznajomych.
Pozdrawiam wszystkie Panie i Panów na cro.pl
mam nadzieję, że stąd mnie Państwo tak elitarnie nie wyrzucicie.
Roman Terlecki
.png)
aneta_jacek napisał(a):Obawiam się, że Pani Drusilla ma rację, co do elitarności tamtego forum. Tuż po nowym roku zarejestrowałem się tam jako nowy użytkownik. Ponieważ jestem nieśmiały więc nawet nie zdążyłem nabrać powietrza, żeby wypowiedzieć "meee albo beee albo kukuryku" i moje konto po kilku dniach zostało już usunięte, bo prawdopodobnie zabrakło mi odpowiedniej rekomendacji. Szkoda, bo o ile zdążyłem się zorientować panuje tam super atmosfera, ale to pewnie dlatego, że wyrzuca się "za niewinność" wszystkich nowych nieznajomych.
Roman Terlecki
Może trzeba było wpaść na kawkę i choć sie przedstawić "cześć to ja, mam na imie tak i tak .... " - zauważyłes pewnie że jest taki wątek. Do znajomych też wpadasz i się nie witasz??? Siadasz cicho na kanapie i nawet sie nie spytasz co słychać???
Nie sądzę że winna jest tu nieśmiałość
Forum o którym mówimy jest Forum prywatnym - nie ma żadnego związku z cro.pl co czytając na pewno też zauważyłeś. O Chorwacji tam nie poczytasz bo to po jest cropla.
Piszą tam ludzie ktorzy odwiedzają moją stronę. Nie każdego to interesuje i nie musi. Stad się nie narzucamy z jakąkolwiek reklamą.
Co do atmosfery: jaki gospodarz i goście - taka atmosfera.
Jaki kucharz - takie jedzenie.
Pozdrawiam
A.
.png)
TonyR napisał(a):aneta_jacek napisał(a):Obawiam się, że Pani Drusilla ma rację, co do elitarności tamtego forum. Tuż po nowym roku zarejestrowałem się tam jako nowy użytkownik. Ponieważ jestem nieśmiały więc nawet nie zdążyłem nabrać powietrza, żeby wypowiedzieć "meee albo beee albo kukuryku" i moje konto po kilku dniach zostało już usunięte, bo prawdopodobnie zabrakło mi odpowiedniej rekomendacji. Szkoda, bo o ile zdążyłem się zorientować panuje tam super atmosfera, ale to pewnie dlatego, że wyrzuca się "za niewinność" wszystkich nowych nieznajomych.
Roman Terlecki
Może trzeba było wpaść na kawkę i choć sie przedstawić "cześć to ja, mam na imie tak i tak .... " - zauważyłes pewnie że jest taki wątek. Do znajomych też wpadasz i się nie witasz??? Siadasz cicho na kanapie i nawet sie nie spytasz co słychać???
Nie sądzę że winna jest tu nieśmiałość
Forum o którym mówimy jest Forum prywatnym - nie ma żadnego związku z cro.pl co czytając na pewno też zauważyłeś. O Chorwacji tam nie poczytasz bo to po jest cropla.
Piszą tam ludzie ktorzy odwiedzają moją stronę. Nie każdego to interesuje i nie musi. Stad się nie narzucamy z jakąkolwiek reklamą.
Co do atmosfery: jaki gospodarz i goście - taka atmosfera.
Jaki kucharz - takie jedzenie.
Pozdrawiam
A.
Tak naprawdę, to nigdzie nie widziałem napisu "OBCYM WSTĘP WZBRONIONY" albo "TYLKO DLA ZNAJOMYCH". Trafiłem do Was (jakby to powiedział mój syn) pses psypadek... Ale skoro mnie gdzieś nie chcą to się tam nie będę pchał ani tym bardziej rozpaczał z tego powodu, to była tylko taka dygresja na temat "elitarności".
Zapewne na forum cro.pl też przydałyby się takie same reguły.
Pozdrawiam
Roman Terlecki