Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

luźne pogawędki o wszystkim

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 01.01.2006 12:57

http://www.riversongs.com/Fla/newyrs.html
WSTAWAĆ!!! :lol: :lol: :lol:
Kochani - wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roczku :!: :D
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 05.01.2006 14:33

drusilla napisał(a):Hej hej Kamuś ! :D
Jak dobrze Cię widzieć ! :devil:
Nie - KingKong to nie ja :twisted: Małpy mają to do siebie że lubią przedrzeźniać ludzi ...taka ich natura :roll: a ta małpa akurat lubi naśladować mnie 8O Miło że posłużyłam za wzór samemu King Kongowi :lol: :wink:
Walcz dzielnie z kompem i wracaj tu szybko ! :lol:
pozdrav :mrgreen:

DRU,WIDOCZNIE WARTA JESTES WILE,I CHCA CIE NASLADOWAC :wink: walcz i wygram z ty kom !Twarda jestem :wink: Brakuje mi was ..ale to nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.01.2006 16:18

Hej Kamuś! :D
A wiesz ... nie pomyślałam o tym :devil: :wink: :idea:
W takim razie jest mi ogromnie miło że jestem wzorem do naśladowania :P :lol: 8)
Walcz z tym kompem i wracaj tu szybko ! :mrgreen:
Vidimo se ! :papa:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 05.01.2006 19:17

Zawsze badz taka jaka jestes!Diablico,wampirzyco!Całuski :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 05.01.2006 20:00

Będę ! :lol: Słowo ... wampióra 8O :devil:
kingkong
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kingkong » 06.01.2006 18:31

KAMA napisał(a):
drusilla napisał(a):Hej hej Kamuś ! :D
Jak dobrze Cię widzieć ! :devil:
Nie - KingKong to nie ja :twisted: Małpy mają to do siebie że lubią przedrzeźniać ludzi ...taka ich natura :roll: a ta małpa akurat lubi naśladować mnie 8O Miło że posłużyłam za wzór samemu King Kongowi :lol: :wink:
Walcz dzielnie z kompem i wracaj tu szybko ! :lol:
pozdrav :mrgreen:

DRU,WIDOCZNIE WARTA JESTES WILE,I CHCA CIE NASLADOWAC :wink: walcz i wygram z ty kom !Twarda jestem :wink: Brakuje mi was ..ale to nadrobie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa

O KAMUŚ CAŁUSKI :!: :!: :!:
co prawda nie można Cię zrozumieć: co tutaj piszesz :?: :?: :?: :?: :?:
bo tu jest po osiem błędów w każdym zdaniu - ale to pewnie ten Twój kom :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
albo powodem jest ta "odkręcana głowa" :wink: :wink: :wink:

A czy nikt Cię jeszcze nie zaprosił do naszego kurdeczka super ELITARNEGO czacika http://www.elton.pl/forum/
jesteśmy tam już prawie całą ekipą :D :D :D :D :D

Pozdrav i kako je dobro :wink:
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 06.01.2006 19:09

Kako je dobro Kongusiu ! :lol:
Ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem Kamy 8O :wink:
Oczywiście dostała zaproszenie do naszego kurdeczka super ELITARNEGO czacika :mrgreen: Dołączy do nas niebawem :D
Wtedy Elyta będzie w komplecie 8)
pozdrav :nice:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 06.01.2006 19:15

hmmmmmmm........kongus = platon?! :wink:
TonyR
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) TonyR » 07.01.2006 10:01

drusilla napisał(a):Kako je dobro Kongusiu ! :lol:
Ja tam nie mam problemów ze zrozumieniem Kamy 8O :wink:
Oczywiście dostała zaproszenie do naszego kurdeczka super ELITARNEGO czacika :mrgreen: Dołączy do nas niebawem :D
Wtedy Elyta będzie w komplecie 8)
pozdrav :nice:

Obawiam się, że Pani Drusilla ma rację, co do elitarności tamtego forum. Tuż po nowym roku zarejestrowałem się tam jako nowy użytkownik. Ponieważ jestem nieśmiały więc nawet nie zdążyłem nabrać powietrza, żeby wypowiedzieć "meee albo beee albo kukuryku" i moje konto po kilku dniach zostało już usunięte, bo prawdopodobnie zabrakło mi odpowiedniej rekomendacji. Szkoda :cry: , bo o ile zdążyłem się zorientować panuje tam super atmosfera, ale to pewnie dlatego, że wyrzuca się "za niewinność" wszystkich nowych nieznajomych.

Pozdrawiam wszystkie Panie i Panów na cro.pl
mam nadzieję, że stąd mnie Państwo tak elitarnie nie wyrzucicie.
Roman Terlecki
drusilla
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) drusilla » 07.01.2006 13:41

Witam Panie TonyR :D
Taka jedna malutka uwaga wyjaśniająca :) Nie ja pierwsza użyłam słowa "elitarny" - jeśli zerknie Pan kilka postów wyżej zrozumie o czym piszę :wink: .
pozdrawiam nieelitarnie :lol:
aneta_jacek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) aneta_jacek » 07.01.2006 16:13

Obawiam się, że Pani Drusilla ma rację, co do elitarności tamtego forum. Tuż po nowym roku zarejestrowałem się tam jako nowy użytkownik. Ponieważ jestem nieśmiały więc nawet nie zdążyłem nabrać powietrza, żeby wypowiedzieć "meee albo beee albo kukuryku" i moje konto po kilku dniach zostało już usunięte, bo prawdopodobnie zabrakło mi odpowiedniej rekomendacji. Szkoda :cry: , bo o ile zdążyłem się zorientować panuje tam super atmosfera, ale to pewnie dlatego, że wyrzuca się "za niewinność" wszystkich nowych nieznajomych.

Roman Terlecki

Może trzeba było wpaść na kawkę i choć sie przedstawić "cześć to ja, mam na imie tak i tak .... " - zauważyłes pewnie że jest taki wątek. Do znajomych też wpadasz i się nie witasz??? Siadasz cicho na kanapie i nawet sie nie spytasz co słychać???
Nie sądzę że winna jest tu nieśmiałość ;)

Forum o którym mówimy jest Forum prywatnym - nie ma żadnego związku z cro.pl co czytając na pewno też zauważyłeś. O Chorwacji tam nie poczytasz bo to po jest cropla.
Piszą tam ludzie ktorzy odwiedzają moją stronę. Nie każdego to interesuje i nie musi. Stad się nie narzucamy z jakąkolwiek reklamą.

Co do atmosfery: jaki gospodarz i goście - taka atmosfera.
Jaki kucharz - takie jedzenie ;).

Pozdrawiam
A.
TonyR
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) TonyR » 07.01.2006 23:20

aneta_jacek napisał(a):

Roman Terlecki

Może trzeba było wpaść na kawkę i choć sie przedstawić "cześć to ja, mam na imie tak i tak .... " - zauważyłes pewnie że jest taki wątek. Do znajomych też wpadasz i się nie witasz??? Siadasz cicho na kanapie i nawet sie nie spytasz co słychać???

Forum o którym mówimy jest Forum prywatnym - nie ma żadnego związku z cro.pl co czytając na pewno też zauważyłeś. O Chorwacji tam nie poczytasz bo to po jest cropla.
Piszą tam ludzie ktorzy odwiedzają moją stronę. Nie każdego to interesuje i nie musi. Stad się nie narzucamy z jakąkolwiek reklamą.

Pozdrawiam
A.

Tak naprawdę, to nigdzie nie widziałem napisu "OBCYM WSTĘP WZBRONIONY" albo "TYLKO DLA ZNAJOMYCH". Trafiłem do Was (jakby to powiedział mój syn) pses psypadek... Ale skoro mnie gdzieś nie chcą to się tam nie będę pchał ani tym bardziej rozpaczał z tego powodu, to była tylko taka dygresja na temat "elitarności".
Zapewne na forum cro.pl też przydałyby się takie same reguły.

Pozdrawiam
Roman Terlecki
kingkong
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kingkong » 08.01.2006 10:38

TonyR napisał(a):
aneta_jacek napisał(a):

Roman Terlecki

Pozdrawiam
A.

Tak naprawdę, to nigdzie nie widziałem napisu "OBCYM WSTĘP WZBRONIONY" albo "TYLKO DLA ZNAJOMYCH". Trafiłem do Was (jakby to powiedział mój syn) pses psypadek... Ale skoro mnie gdzieś nie chcą to się tam nie będę pchał ani tym bardziej rozpaczał z tego powodu, to była tylko taka dygresja na temat "elitarności".
Zapewne na forum cro.pl też przydałyby się takie same reguły.

Pozdrawiam
Roman Terlecki

Ja myślę, że jak Pani Admin2 zdobędzie wprawę i szlify na tych obu forach... to tutaj też będzie tak świetnie :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: 8O 8O 8O 8O

Pozdrawiam
i przy okazji kakojedobro :wink:
KAMA
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KAMA » 08.01.2006 20:21

Witaj Dru!mam CIE! :
kingkong
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kingkong » 08.01.2006 20:22

KAMA napisał(a):Witaj Dru!mam CIE! :

Ja też...
Cię mam :wink:
WITAJ KAMUŚ
stęskniliśmy się za Tobą

kakojedobro :wink:

P.S.
CAŁUUUUUUSKI :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Ostatnio edytowano 08.01.2006 20:23 przez kingkong, łącznie edytowano 1 raz
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

luźne pogawędki o wszystkim - strona 138
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone