Wszystko sobie wcześniej kupisz, ciasta w zaprzyjażnionej cukierni a gościom powiesz, że to Twoje wypieki.
Co Ty na to?
Oooooo jest 112 strona
Pozdrawiam
.png)
.png)

.png)
krakuscity napisał(a):Drussi - w sobotę masz imprezę więc w piątek możesz być na spotkaniu w Kraku. Prawda?
Wszystko sobie wcześniej kupisz, ciasta w zaprzyjażnionej cukierni a gościom powiesz, że to Twoje wypieki.![]()
Co Ty na to?
Oooooo jest 112 strona![]()
Pozdrawiam
.png)
platon napisał(a):Pytanie do Krakuscity?
Czy ty pracujesz w Krakowie w Agencji Reklamowej z ulicy św.Gertrudy
i musisz po prostu tu być?
(agencja reklamowa z Krakowa z ulicy św.Gertudy jest właścicielem domeny cro.pl.oczywiście ta agencja jest powiązana z innymi agencjami reklamowymi w Polsce).
Proste?.png)

.png)
drusilla napisał(a):
Nawet nie masz pojęcia jak strasznie bym chciała być z Wami w TEN piątekJak mnie skręca gdy czytam ze wszystko już zaklepane
Ale po prostu nie dam rady przyjechać - nie tylko przez imprezkę - tą zawsze mozna przesunąć na inny termin
![]()
Będe z Wami całym serduchem i całą moją mrocznąduszą . Połączę się telepatycznie
![]()
pozdrav
.png)
krakuscity napisał(a):drusilla napisał(a):
Nawet nie masz pojęcia jak strasznie bym chciała być z Wami w TEN piątekJak mnie skręca gdy czytam ze wszystko już zaklepane
Ale po prostu nie dam rady przyjechać - nie tylko przez imprezkę - tą zawsze mozna przesunąć na inny termin
![]()
Będe z Wami całym serduchem i całą moją mrocznąduszą . Połączę się telepatycznie
![]()
pozdrav
My też i wypijemy za Twoje zdrowie.![]()
Pozdrawiam
.png)

.png)

.png)

.png)
.png)

drusilla napisał(a):Platon - ujmę to najgrzeczniej jak potrafię . Napisałeś wczoraj ze znikasz z naszego wątku. Bądź choć raz mężczyzną z jajami i dotrzymaj danej obietnicyPowtarzanie jednego i tego samego w kółko jest nudne i z lekka wkurwiające
Odleć na swoją planetę skoro na naszej ci się nie podobało. Ok ?Chyba wyraziłam się jasno. A może napisać drukowanymi literami ?
Żegnam - bez odbioru
.png)
platon napisał(a):No Krakuscity to twoje zdrowie.
.png)

krakuscity napisał(a):platon napisał(a):No Krakuscity to twoje zdrowie.
Tak myślałem Platonie , Na zdravlije, Ziveli dziś solo do lusterka czy komputerka?