Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
anakin
Legenda_mistrz LM
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) anakin » 05.01.2015 09:35

Jak się FCB nie zbierze to już w marcu będzie miała wolne od LM.. :?
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 05.01.2015 11:40

A jak się mają zebrać, skora mają na ławce gościa, który zaczyna mecz na cholernie trudnym terenie (Anoeta od zawsze nie leżała ani Realowi, ani Barcie, ani Atleti) z połową podstawowego składu na ławce? :roll: :roll:

Rzadko mi się zdarza powoływać na hiszpańskie szmatławce, ale tym razem Marca wyjątkowo trafnie to określiła: "Luis Enrique popełnia samobójstwo Barcelony"

Poza tym tam nawet nie za bardzo jest kogo zebrać, bo nasyconym gwiazdkom już za bardzo się nie chce albo są bez formy, w szkółce tak wielkich talentów jak w złotych czasach Iniesty i Xaviego nie widać (może poza Haliloviciem), a przez najbliższy rok mają bana transferowego.

Różnica we wczorajszych porażkach jest taka, że Barca przegrała po bardzo słabym meczu z autobusem RSSS, natomiast Real przegrał po bardzo intensywnym meczu z naprawdę fantastycznie grającą Valencią, która powoli chyba wraca na należne jej miejsce (łapa w góę kto pamięta piękne mecze z Lazio i Barceloną w Champions League w 2000r., z Mendietą czy Kily Gonzalesem w składzie) :D :D

Inna sprawa, że gra Realu daleka była wczoraj od dobrej czy bardzo dobrej, jak to po meczu próbował w stylu Xaviego wmówić mediom Ancelotti. Strasznie brakuje Modricia! Jeszcze dwa miesiące....
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 05.01.2015 12:37

Raul73 napisał(a): (łapa w góę kto pamięta piękne mecze z Lazio i Barceloną w Champions League w 2000r., z Mendietą czy Kily Gonzalesem w składzie) :D :D

:papa:
Lazio
Barca
9:3
piękne czasy :D
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 05.01.2015 13:28

Raul73 napisał(a):Różnica we wczorajszych porażkach jest taka, że Barca przegrała po bardzo słabym meczu z autobusem RSSS, natomiast Real przegrał po bardzo intensywnym meczu z naprawdę fantastycznie grającą Valencią,

Tu się zgodzę...Barca "grała" i płakała... :roll:
Co do Enrique......
Nie bardzo ma chłop kogo na to boisko wpuścić.... :?
GOLDEN
Cromaniak

Postnapisał(a) GOLDEN » 07.01.2015 11:09

Raul73 napisał(a):Rzadko mi się zdarza powoływać na hiszpańskie szmatławce, ale tym razem Marca wyjątkowo trafnie to określiła: "Luis Enrique popełnia samobójstwo Barcelony"......

Coś jest na rzeczy..... :? Kryzys Barcy
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 07.01.2015 14:58

W ramach 1/8 Copa del Rey :wink:
Transmisja w TVP Sport 20:55
Obrazek
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 07.01.2015 20:56

Ancelotti i Simeone zapatrzyli się chyba na Luisa Enrique i też dzisiaj jakieś dziwne jedenastki powystawiali - największe armaty zatrzymując na ławkach.

Oj, będzie ciekawie :D :D
jacekww
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jacekww » 07.01.2015 21:04

walp napisał(a):W ramach 1/8 Copa del Rey :wink:
Transmisja w TVP Sport 20:55
Obrazek

Dzięki, bym przegapił. :smo:
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 07.01.2015 21:16

Raul73 napisał(a):Oj, będzie ciekawie :D :D

Miejmy nadzieję.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.01.2015 21:23

Póki co....taki se tam mecz... :?
Największą atrakcją kambek Torresa, który (mam przeczucie) już się nigdzie nie odnajdzie. :?
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 07.01.2015 21:30

anakin napisał(a):Póki co....taki se tam mecz... :?

Noooo :roll:
anakin napisał(a):Największą atrakcją kambek Torresa, który (mam przeczucie) już się nigdzie nie odnajdzie. :?

Wrócił jak marnotrawny syn. Ale niesamowity jest ten spadek skuteczności. Nie wiem, czy to już starość (30-kę już przekroczył) :oczko_usmiech: czy psychicznie wysiadł. 8O
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.01.2015 21:39

walp napisał(a): Nie wiem, czy to już starość (30-kę już przekroczył) :oczko_usmiech: czy psychicznie wysiadł. 8O

Nawet biega po tym boisku, jakby się chciał już w trumnie położyć... :roll: :mrgreen:

Nie bardzo się orientuję, ale....... Simeone nie chce awansować?
Posadzenie na ławce Mandžućia w meczu u siebie ( o ile w ogóle na niej jest, bo początek przegapiłem)..... :?
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 07.01.2015 21:50

anakin napisał(a):
walp napisał(a): Nie bardzo się orientuję, ale....... Simeone nie chce awansować?
Posadzenie na ławce Mandžućia w meczu u siebie ( o ile w ogóle na niej jest, bo początek przegapiłem)..... :?

No nie wiem co to za plan, z jednej strony ławkę grzeje Cristiano, z drugiej Mario. :roll:
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 07.01.2015 21:54

walp napisał(a):No nie wiem co to za plan, z jednej strony ławkę grzeje Cristiano... :roll:

To jeszcze mogę zrozumieć, bo rewanż na Bernabeu..
Raul73
Koneser

Postnapisał(a) Raul73 » 07.01.2015 21:55

Póki co wielkie szachy z obu stron. Widać duuuuży repsekt - i jednych, i drugich.

Ale tak to jest w dwumeczu - tu każda bramka będzie na wagę awansu. Atletico gra u siebie, więc nie dziwne, że bardziej się koncentrują na obronie, bo w przodzie póki co u nich straszna padaka!

Torres.... - on w ogóle jest na boisku :?: :?:

Chyba powoli czas wieszać buty na kołku....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 391
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone