Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Janusz Bajcer
Moderator globalny
Re: Liga Mistrzów UEFA- dyskusja

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.03.2019 22:49

anakin napisał(a):
te kiero napisał(a):
anakin napisał(a):Dwa z pięciu moich marzeń już się w tej edycji spełniły. :mrgreen:
Teraz czekam na odpadnięcie MC i Juventusu.

ja przeczyta to Alechandro da Ci bobu :)

Ja im nie kazałem Ronaldo kupować. :mrgreen:

Chyba się opłacało :oczko_usmiech:
Habanero
zbanowany

Postnapisał(a) Habanero » 12.03.2019 23:11

Król jest jeden :D
Brawo Juve , brawo CR7 :lol: :lol: :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 12.03.2019 23:25

Spoko, dzięki chłopaki, że mnie pamiętacie ale mnie telepie...
Aniemu wybaczę, tyle lat na forum i przekomarzania się z nim zrobiło swoje - lubię gościa jak wszystkich w tym temacie.

Ale pozdrawiam Kiepurę czy jak mu tam co stwierdził, że Real sprzedając CR7 do Juve wzmocnił siebie a osłabił Juve.
Tak więc pozdrawiam Peryklesa :papa:

Juve dziś koncert, zagrało jak nie Juve aż sam nie mogę uwierzyć a gest Ronaldo ala plebsior Simeone bezcenny :lol:

Obrazek
walp
Weteran

Postnapisał(a) walp » 12.03.2019 23:46

No cóż, droga Los Colchoneros do finału na własnym stadionie została boleśnie przerwana. :cry:

Juventus miał dość trudne zadanie i wykonał je perfekcyjnie. Gratulacje dla kibiców Starej Damy.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2019 01:02

Kiepura napisał(a):Znakomity transfer, wzmocni Real, osłabi Juve.

:lol: :lol: :lol:
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 13.03.2019 08:07

Perez cały czas pluje sobie w brodę...a wczoraj przypuszczam ,że prawie zawału dostał... :)
Bonus za LM cały czas możliwy :)
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Postnapisał(a) te kiero » 13.03.2019 08:13

Tymczasem Schalke trafiło na niechlubną listę najwyżej ogranych w LM. W stosunku bramkowym nawet są wyżej od Legii 8)

Cieszy pierwsza od długiego czasu trójeczka :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 13.03.2019 08:26

alechandro napisał(a):Aniemu wybaczę.

Dziękuję. :mrgreen:

Atletico zagrało wczoraj taki piach, jakiego dawno nie widziałem. :roll:
W przeciwieństwie do Juve, które zagrało wielki mecz.
Ronaldo po raz kolejny potwierdził, że jest drugim najlepszym piłkarzem świata :mrgreen: .
Jeżeli chodzi o klasyfikację strzelców w LM, śmiem twierdzić, że długo go nikt nie wyprzedzi ( o ile się to uda komukolwiek).
Atletico nie zasługiwało wczoraj na nic i z niczym wyjechało.

te kiero napisał(a):Tymczasem Schalke trafiło na niechlubną listę najwyżej ogranych w LM.

Optymistycznie założyłem 5:0 dla City, jednak jak się okazało zbyt małym optymizmem mi powiało. :lol:
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2019 10:09

W kwestii potyczek na linii CR7 - Messi to wchodzenie w jakiekolwiek polemiki pozbawione jest sensu bo to są dwa nadpiłkarze, oni grają w swojej galaktycznej lidze. To są dwa potwory z czego faktem jest, że LM to rozgrywki Ronaldo i jak to mawiają - LM kocha CR7 a on kocha ją...
Atletico uwierzyło w statystyki, nigdy nie roztrwonili dwubramkowej zaliczki a Juve nigdy nie odrobiło dwubramkowej straty. Statystyki nie grają a wiara Juventusu wczorajszego wieczora była porażająca. Allegri ponadto zaskoczył Simeone - po pierwsze tym, że na lewej obronie wystawił nowicjusza Spinazzolę a drugie to, że Juve od pierwszej do ostatniej minuty napierało na Atleti nie dając im czasu na nic. Do tej pory Allegri robił błąd, że mając rywala na widelcu on się cofał i wzmacniał obronę, wczoraj mimo prowadzenia 2-0, osłabił obronę wzmacniając ofensywę aby zabić mecz. Ruch ryzykowny gdyż Atleti dobrze kontruje ale opłacił się bo Atletico było tak stłamszone, że w ogóle nie wiedziało co się dzieje na boisku. Bernaderschi...cichy bohater tego meczu.

Schalke - 14 miejsce w Bundeslidze i do tej pory nie wiem co takie pyry robią jeszcze w LM, City wyłoży się na pierwszym poważnym rywalu.

Dziś Barcelona wygra i awansuje to pewne - dlaczego jestem pewien ? Marciniak, który pomoże jak Barca nie może choć Lyon i bez niego nic by nie ugrał. Ale Marciniak to fan Barcelony do czego nawet przyznał się w wywiadzie.

Bayern - Liverpool, nie lubię tych drużyn ale z dwojga złego wybieram Bayern tym bardziej, że Juve ma rachunki z nimi do wyrównania.

A Buffon - co on musi teraz czuć ?
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.03.2019 10:14

alechandro napisał(a):A Buffon - co on musi teraz czuć ?

Prawdopodobnie czuje, że po jego błędzie PSG za burtą LM.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 13.03.2019 16:11

alechandro napisał(a):
Kiepura napisał(a):Znakomity transfer, wzmocni Real, osłabi Juve.

:lol: :lol: :lol:

Fakt, boleśnie pomyliłem się w swojej ocenie. Zwłaszcza co do Realu.
Masz swoje pięć minut.

alechandro napisał(a):Tak więc pozdrawiam Peryklesa

W sumie nigdy aż tak o sobie nie myślałem.
Ale skoro tak twierdzisz :mrgreen:
Twórca demokracji, może i coś w tym jest... :roll:

Również pozdrawiam. :papa:

Z dwojga drużyn grających futbol trudny do strawienia już lepszy był awans tych z Madrytu.
Ale awans Juve w pełni zasłużony.
Wydaje się, samolot z Madrytu w ogóle nie doleciał.
Użytkownik usunięty

Postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.03.2019 18:13

Perykles to przede wszystkim wielki myśliciel. Dzięki również za pozdrowienia. Samolot nie doleciał bo po co? Przecież 2-0 załatwiało sprawę i rozgrywanie rewanżu mijało się z celem.
Kiepura
Cromaniak

Postnapisał(a) Kiepura » 13.03.2019 20:30

alechandro napisał(a): Samolot nie doleciał bo po co? Przecież 2-0 załatwiało sprawę i rozgrywanie rewanżu mijało się z celem.

Też miałem takie wrażenie. Atletico nawet jak przeszło połowę to nie atakowało tylko starało się przetrzymać piłkę i zyskać na czasie.
A jedna bramka mogła załatwić sprawę.
Przegrali awans w szatni.
Można nie lubić stylu gry Juve, ale przyznać trzeba, że w tym meczu zaprezentowali wolę zwycięstwa.
anakin
Legenda_mistrz LM

Postnapisał(a) anakin » 13.03.2019 20:43

alechandro napisał(a):Bayern - Liverpool, nie lubię tych drużyn ale z dwojga złego wybieram Bayern tym bardziej, że Juve ma rachunki z nimi do wyrównania.

Jeszcze większe niż z Liverpoolem?
Nie znam tematu.

Muszę Cię jednak rozczarować, bo to Liverpool dzis będzie zwycięski.
Szkoda mi trochę Lewego, ale cóż....nie można mieć wszystkiego. :wink:
ajdadi
AJDADI

Postnapisał(a) ajdadi » 13.03.2019 20:58

alechandro napisał(a):...PYRY robią jeszcze w LM

PYRY niestety nie grają w LM...nawet w LE ich nie ma...samo życie niestety...
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 774
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone