Dzięki temu każdy miecz miał wymierne znaczenie, nie było meczów o "pietruszkę" .png)
Dzięki temu każdy miecz miał wymierne znaczenie, nie było meczów o "pietruszkę" .png)
Janusz Bajcer napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):anakin napisał(a):Rozumiem, że moderator "załatwi" zwycięzcy odpowiedni napis nad avatarem?
Jakaś nagroda przecierze być musi, nie?
Wystąpię na wiosnę 2013 z odpowiednim wnioskiem do Admina![]()
To jaki to ma to być napis- bo chyba nigdzie nie było ustalone
.... i nie wiem jak mam wniosek sprecyzować
.png)
greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...
Taka gratka dla sympatyków różnych statystyk no i satysfakcja dla laureatów... zawisnąć na takiej pamiątkowej tablicy ogłoszeń

Krzysztof i Lidia napisał(a):.....
greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...
Taka gratka dla sympatyków różnych statystyk no i satysfakcja dla laureatów... zawisnąć na takiej pamiątkowej tablicy ogłoszeń
.png)
anakin napisał(a):greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...
Jestem za....
Kiedyś, jak już będę starym dziadkiem........przyjemnie będzie popatrzeć na te wszystkie moje zwycięstwa..
![]()
Żart, oczywiście.![]()
A tak poważnie myśle, że byłaby to fajna rzecz.![]()
anakin napisał(a):A a propos walpa.
Nie myślicie, że jest nam winien statystyki końcowe całych rozgrywek?
Ja wiem, że Oktoberfest, ale nie róbymy sobie jaj, że będzie miesiąc się bawił..![]()
.png)
anakin napisał(a):Jestem za....
Kiedyś, jak już będę starym dziadkiem........przyjemnie będzie popatrzeć na te wszystkie moje zwycięstwa..
![]()

.png)
greenrs napisał(a):anakin napisał(a):greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...
Jestem za....
![]()
Żart, oczywiście.![]()
A tak poważnie myśle, że byłaby to fajna rzecz.![]()
No to zaczekamy na odzew Dyrekcji![]()

.png)
anakin napisał(a):A propos walpa.
Nie myślicie, że jest nam winien statystyki końcowe całych rozgrywek?
Ja wiem, że Oktoberfest, ale nie róbymy sobie jaj, że będzie miesiąc się bawił..![]()

walp napisał(a):
Poza tym, musiałem się otrząsnąć, bo przecież ..... znowu byłem drugi.Na Euro 2012 drugi
, w LM drugi
![]()
Myślicie, że to łatwo z tym żyć, kiedy cały czas k... jesteś drugiPamiętacie do jakich rozterek doprowadziło to Adasia Miałczyńskiego
.png)
anakin napisał(a):Ja bym to zrobił ograniczając się tylko dla naszych typowań.[...]
Wydaje się mi też trochę bez sensu wkładanie wszystkiego do jednego wora..
No, ale to tylko moje zdanie.
anakin napisał(a):Potem proponowałbym całkowicie zamknąć temat, aż do...koeljenj edycji LM, MŚ w Brazylii tak dalej i tak dalej.

.png)
walp napisał(a):
Poza tym, musiałem się otrząsnąć, bo przecież ..... znowu byłem drugi.Na Euro 2012 drugi
, w LM drugi
![]()
Myślicie, że to łatwo z tym żyć, kiedy cały czas k... jesteś drugiPamiętacie do jakich rozterek doprowadziło to Adasia Miałczyńskiego