Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja

Ekstraklasa? Liga Mistrzów UEFA? Liga Narodów UEFA? Liga Europy UEFA? A może Mistrzostwa Świata FIFA? Wytypuj wyniki rozgrywek i zdobywaj punkty. Wyróżnij się oryginalną rangą i czasami ustrzel fajną nagrodę - baw się dobrze!
Krzysztof i Lidia
Cromaniak
Re: Liga Mistrzów 2012/2013- dyskusja

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysztof i Lidia » 27.05.2013 22:19

Jakoś nie było wcześniej okazji, więc dopiero teraz, gratulacje dla anakina i podziękowania dla wszystkich uczestników za zabawę :papa: Dzięki temu każdy miecz miał wymierne znaczenie, nie było meczów o "pietruszkę" :) no może poza finałem :wink:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 27.05.2013 22:25

Janusz Bajcer napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):
anakin napisał(a):Rozumiem, że moderator "załatwi" zwycięzcy odpowiedni napis nad avatarem?
Jakaś nagroda przecierze być musi, nie? :)

Wystąpię na wiosnę 2013 z odpowiednim wnioskiem do Admina :lol: :idea:

To jaki to ma to być napis :?: - bo chyba nigdzie nie było ustalone :?: .... i nie wiem jak mam wniosek sprecyzować :roll:

A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...

Taka gratka dla sympatyków różnych statystyk no i satysfakcja dla laureatów... zawisnąć na takiej pamiątkowej tablicy ogłoszeń :)
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.05.2013 22:26

Krzysztof i Lidia napisał(a):każdy miecz miał wymierne znaczenie

Widzę, że walka była zaciekła. Mam nadzieję, że Jesteście cali :smo:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.05.2013 22:28

greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...

Taka gratka dla sympatyków różnych statystyk no i satysfakcja dla laureatów... zawisnąć na takiej pamiątkowej tablicy ogłoszeń :)

Kronika taka...
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 11:43

Krzysztof i Lidia napisał(a):.....

Dziękuję.

greenrs napisał(a):A może zamiast tego, utworzyć wątek gdzie wpisywani by byli laureaci wszelakich konkursów z tego forum? Zarówno tych piłkarskich, jak i fotograficznych, czy jakie tam jeszcze były...

Jestem za....
Kiedyś, jak już będę starym dziadkiem........ :wink: przyjemnie będzie popatrzeć na te wszystkie moje zwycięstwa.. :mrgreen:
Żart, oczywiście. :oczko_usmiech:

A tak poważnie myśle, że byłaby to fajna rzecz.
I jaki raj dla walpa! :D

A propos walpa.
Nie myślicie, że jest nam winien statystyki końcowe całych rozgrywek? :?
Ja wiem, że Oktoberfest, ale nie róbymy sobie jaj, że będzie miesiąc się bawił.. :roll:

:mrgreen:
Ostatnio edytowano 28.05.2013 13:14 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 12:24

Janusz Bajcer napisał(a):To jaki to ma to być napis :?: - bo chyba nigdzie nie było ustalone :?: .... i nie wiem jak mam wniosek sprecyzować :roll:

Napisz tylko:popieram wniosek.
Styknie. :sm:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 28.05.2013 13:07

anakin napisał(a):

Jestem za....
Kiedyś, jak już będę starym dziadkiem........ :wink: przyjemnie będzie popatrzeć na te wszystkie moje zwycięstwa.. :mrgreen:

A tak poważnie myśle, że byłaby to fajna rzecz.:D

No to zaczekamy na odzew Dyrekcji :)

anakin napisał(a):A a propos walpa.
Ja wiem, że Oktoberfest, ale nie róbymy sobie jaj, że będzie miesiąc się bawił.. :roll:

:mrgreen:

Też mnie to niepokoi :wink:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.05.2013 16:31

anakin napisał(a):Jestem za....

Jeszcze nigdzie nie dyndasz :mrgreen: a już Ci się galeria sław marzy......ehh :oczko_usmiech:

Też żartuję.
Ostatnio edytowano 28.05.2013 16:46 przez CROberto, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 28.05.2013 16:36

greenrs napisał(a):
anakin napisał(a):

Jestem za....

A tak poważnie myśle, że byłaby to fajna rzecz.:D

No to zaczekamy na odzew Dyrekcji :)

Do utworzenia takiego wątku nie jest potrzebny odzew i zgoda Dyrekcji.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 17:33

Ja bym to zrobił ograniczając się tylko dla naszych typowań.
Jako pierwsze zamieścić wyniki typowania ME 2012 (bo przecież od tego się zaczeło), kolejnym byłaby ostatnia edycja LM.
Potem proponowałbym całkowicie zamknąć temat, aż do...koeljenj edycji LM, MŚ w Brazylii tak dalej i tak dalej.

Kilkanaście konkursów foto było na forum i ja szczerze powiedziawszy ich nie ogarniam.
Mógłby się tym zająć ktoś bardziej zorientowany w temacie.
Ale jako osobny wątek.
Wydaje się mi też trochę bez sensu wkładanie wszystkiego do jednego wora..

No, ale to tylko moje zdanie. :D
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.05.2013 17:43

anakin napisał(a):A propos walpa.
Ja wiem, że Oktoberfest, ale nie róbymy sobie jaj, że będzie miesiąc się bawił.. :roll: :mrgreen:

Pamiętam, oczywiście, że pamiętam :wink: Coś napiszę, tylko proszę szanowne grono o odroczenie terminu realizacji tego zobowiązania, bo taki jest zap...., że nie ma kiedy taczek załadować. 8O

Poza tym, musiałem się otrząsnąć, bo przecież ..... znowu byłem drugi. :evil: Na Euro 2012 drugi :!: , w LM drugi :!:
Myślicie, że to łatwo z tym żyć, kiedy cały czas k... jesteś drugi :?: Pamiętacie do jakich rozterek doprowadziło to Adasia Miałczyńskiego :?:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 28.05.2013 17:49

walp napisał(a):
Poza tym, musiałem się otrząsnąć, bo przecież ..... znowu byłem drugi. :evil: Na Euro 2012 drugi :!: , w LM drugi :!:
Myślicie, że to łatwo z tym żyć, kiedy cały czas k... jesteś drugi :?: Pamiętacie do jakich rozterek doprowadziło to Adasia Miałczyńskiego :?:

Myślisz nad zmianą nicka? :lool:
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 28.05.2013 20:36

anakin napisał(a):Myślisz nad zmianą nicka? :lool:

Owszem, zastanawiałem się, ale zainwestowałem już w naklejkę cro.pl z nickiem i zmiana pociągnęłaby zbyt duże koszty. :lol:
greenrs
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) greenrs » 28.05.2013 21:21

anakin napisał(a):Ja bym to zrobił ograniczając się tylko dla naszych typowań.[...]
Wydaje się mi też trochę bez sensu wkładanie wszystkiego do jednego wora..

No, ale to tylko moje zdanie. :D

Z którym mogę się zgodzić :)

anakin napisał(a):Potem proponowałbym całkowicie zamknąć temat, aż do...koeljenj edycji LM, MŚ w Brazylii tak dalej i tak dalej.

Tak właśnie myślałem - wątek bez komentarzy.

Zaproponowałeś już formę, to teraz pora na treść. :oczko_usmiech:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 28.05.2013 21:28

walp napisał(a):

Dołożymy wszelkich starań żebyś za rok był trzeci...........ulżyło :?: :oczko_usmiech:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dołącz do zabawy i wytypuj wyniki

Liga Mistrzów UEFA - komentarze & dyskusja - strona 154
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone