jeszcze jedna relacja z Hvaru i w dodatku Sv.Njedjela mmm
odliczam już dni do ponownego wyjazdu tamże...
ta relacja może tylko wzmóc moją tęsknotę i euforię wspomnień oraz nowych doświadczeń...
Zasiadam i czekam na ciąg dalszy

.png)

.png)
majeczka napisał(a):...wow!![]()
Zdecydowanie również jestem zakochana w Hvarze. Przez dobrych kilka lat na pewno upajał nas zapachem lawendy, rozmarynu i oregano, nie wspomnę o reszcie, czyli lazurze cudownych zatoczek, oraz klimacie Jelsy, Vrboski, czy Starego Gradu![]()
...czekam na ciąg dalszy Waszej relacji
heca7 napisał(a):O wreszcie ktoś kto podziela moją opinię co do promu ze SplituDla nas też to była porażka z tym, że my jechaliśmy z trójką dzieci. Z czego jedno jak tylko wysiadło przewróciło się na betonowym molo obcierając sobie co się da
![]()
Skoro Hvar to siadam
.png)

.png)
.png)
heca7 napisał(a):Dzięki. Baliśmy się o kąpiele po tych otarciach bo jak pamiętam to był łokieć, kolana i biodro. Ale dziecko było tak zachwycone, że nie czuło bólu tylko parło do wody![]()
Niemniej jednak osobom z małymi dziećmi nie polecam tego betonu. Bo trzeba się ustawić dużo wcześniej a potem gdzieś w upale przeczekać z 1,5 godziny. Jak tych dzieci jest troje i wszystkie to kinestetycy to się wściec można bo potem koniecznie chcą wyglądać przez burtę a wiadomo , że trzeba tam z nimi siedzieć zamiast w klimatyzowanej kabinie
.png)

.png)
ewelka1 napisał(a):Czytam,czytam i oglądam,bo my również byliśmy w S.N tylko w lipcu![]()
I najważniejsze jedliśmy te same pyszne maślane bułeczki,tylko my mieliśmy blisko do piekarni

.png)
.png)
karin74 napisał(a):Siedzę i czekam na dalszy ciag....rewelacja...te widoki....i moje ulubione figi![]()
Spóznione, ale szczere życzenia
Iwona Baśka napisał(a):Pięknie, pięknie i jeszcze raz pięknie...
mariusz_77 napisał(a):ewelka1 napisał(a):Czytam,czytam i oglądam,bo my również byliśmy w S.N tylko w lipcu![]()
I najważniejsze jedliśmy te same pyszne maślane bułeczki,tylko my mieliśmy blisko do piekarni
My też byliśmy w lipcu i... też mieliśmy blisko do piekarni w S.N.![]()
![]()
Pozdrawiam
JoannaMaxel napisał(a):Miałam wyspę tylko zwiedzić, ale przez Was ... oszlałam i już szukam czegoś na dłużejPiszcie, piszcie bo zglądam codziennie i sobie marzę. Pozdrawiam
ruwado napisał(a):Ach... przypomnieliście mi zeszłoroczne wakacje. A zdjęcia z Jelsy, której zaułkami spacerowaliśmy codziennie - po prostu piękne.
Powrót do Nasze relacje z podróży