megidh napisał(a):Ależ mu łańcuch przywiesili.
Służy teraz jako lampa
medidh napisał(a):
Jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy botanicznej.
Gosiu, to nie jest wiedza, tylko aplikacja PlantNet na smartfona
.png)
megidh napisał(a):Ależ mu łańcuch przywiesili.
medidh napisał(a):
.png)
.png)
dangol napisał(a):medidh napisał(a):
Gosiu, to nie jest wiedza, tylko aplikacja PlantNet na smartfona. Kiedyś na naszym forum ktoś ją polecał i faktycznie potrafi rozpoznać wiele roślinek. A że pamięć ulotna, to jak już rozpoznam, to zapisuję nazwę przy fotce. Szybciej czasem odnaleźć to w relacji, niż na dysku z dużą ilością zdjęć.
.png)
wiola2012 napisał(a):dangol napisał(a):medidh napisał(a):
Gosiu, to nie jest wiedza, tylko aplikacja PlantNet na smartfona. Kiedyś na naszym forum ktoś ją polecał i faktycznie potrafi rozpoznać wiele roślinek. A że pamięć ulotna, to jak już rozpoznam, to zapisuję nazwę przy fotce. Szybciej czasem odnaleźć to w relacji, niż na dysku z dużą ilością zdjęć.
Mam aplikację, która rozpoznaje piosenki, ale o aplikacji rozpoznającej kwiatki nie słyszałam. Fajnie, że się "przyzynałaś" do ściągawki, bo teraz i ja będę mogła skorzystać
. Czy aplikacja rozpoznaje kwiatek na zdjęciu, czy "na żywo" jak się skieruje na niego obiektyw?
.png)

.png)
.png)
.png)

.png)
dangol napisał(a):Reszta późnego popołudnia i wieczór to balansowanie pomiędzy słabszymi i mocniejszymi opadami deszczu, przerywanymi bardzo krótkimi momentami na sucho.
.png)
megidh napisał(a):Niestety nawet w miejscach, w których padać nie powinno, może nas dopaść załamanie pogody. Wiem coś o tym, bo też nam się w tym roku trafiło.