Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Łączne koszty wyjazdu

Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Majmaj
Autostopowicz
Łączne koszty wyjazdu

Nieprzeczytany postnapisał(a) Majmaj » 21.07.2005 14:57

Cześć Wszystkim! Wybieram się z rodziną do Chorwacji na 12 dni. I tak sobie kalkuluję: Podróż w obie strony 3tys km benzyna spalanie 8/100 (140km/h) - razem 1000zł; Autostrady itp 275zł; Wyżywienie (rodzina 2+1) - jakieś 1000zł (trochę z Polski - trochę z miejscowych sklepów - przygotowanie samodzielne ); kwatera - mam za 28EUR na rodzinę - tj 28x12dnix4,1=1377zł; dodatkowe wydatki (lody wino itp 500zł. Razem wszystko 4152 - zaokrąglam 4200zł. Czy przesadzam, czy może to za mało. Podzielcie się swoimi doswiadczeniami o łącznych kosztach. Serdeczne dzięki !!!
pklimas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) pklimas » 21.07.2005 17:45

Na rodzine 2+1 powinno wystarczyc a nawet moze zostac. Jest spora szansa ze zaoszczedzicie na jedzeniu - w goracu nie chce sie tak jesc.
Ja zawsze w tych cieplych okolicach przestawiam sie na 2 posilki dziennie - sniadanie i obiadokolacja kolo 18-19. W ciagu dnia jakies owoce czy mineralka a po obiadokolacji gdy "bąbel" idzie spac to piwo lub wino.
4000 zl powinno wystarczyc i moze nawet na jakies zwiedzanie bedzie.

PiotR
mysza
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) mysza » 22.07.2005 10:56

Witaj :D
Byliśmy w CRO 3 lata temu we wrześniu (10 dni) we dwójkę i wydaliśmy 3 tyś. Sporo zwiedziliśmy, własne auto, obiady na mieście.
W tym roku wyjeżdzamy we trójkę z naszym maluchem (już za tydzień!!!) też na 12 dni i tak samo zakładamy 4-4,5 tyś. Myślę, że spokojnie starczy i nie ma się czym przejmować. :)
Pozdrawiam i udanego wyjazdu :)
gratkorn
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) gratkorn » 22.07.2005 11:46

Majmaj napisał(a):Cześć Wszystkim! Wybieram się z rodziną do Chorwacji na 12 dni. I tak sobie kalkuluję: Podróż w obie strony 3tys km benzyna spalanie 8/100 (140km/h) - razem 1000zł; Autostrady itp 275zł; Wyżywienie (rodzina 2+1) - jakieś 1000zł (trochę z Polski - trochę z miejscowych sklepów - przygotowanie samodzielne ); kwatera - mam za 28EUR na rodzinę - tj 28x12dnix4,1=1377zł; dodatkowe wydatki (lody wino itp 500zł. Razem wszystko 4152 - zaokrąglam 4200zł. Czy przesadzam, czy może to za mało. Podzielcie się swoimi doswiadczeniami o łącznych kosztach. Serdeczne dzięki !!!

Spokojnie wystarczy. Ja wydałam w podobnych okolicznościach rodzinnych 4.800 - byliśmy 15 dni. Miłego pobytu i pięknej pogody!!! Pozdrawiam M.onika

Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone