Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

kwatery -Sukosan

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Różana
Plażowicz
kwatery -Sukosan

Nieprzeczytany postnapisał(a) Różana » 25.07.2010 12:41

Witam

30 lub 31 lipca planujemy wyjazd z dziećmi (młodzieżą) do Sukosan na ok.2 tygodnie Czy do tej miejscowości można jechać w ciemno?Bierzemy pod uwagę również namiot.Czy ktoś się orientuje czy jest tam jakieś pole namiotowe
bob.leccinum
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) bob.leccinum » 25.07.2010 18:30

byłem tam w ciemno 3 lata temu. miałem trochę problemów ze znalezieniem apartamentu, ale wszystko skończyło się ok.
jest duży, zadrzewiony kemping niedaleko morza. wchodzić tam nie wchodziłem, ale z zewnątrz wyglądał całkiem nieźle
ttom
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ttom » 25.07.2010 18:55

Byliśmy w Sukosan w 2006 roku, na początku sierpnia. Jechaliśmy w ciemno , pełni obaw o znalezienie kwatery. Niepotrzebnie, znaleźliśmy dość szybko i blisko morza.
Różana
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Różana » 25.07.2010 19:28

Dziękuję za informację.
berg
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) berg » 12.08.2010 13:29

Witam,
czy ktoś był w tym roku ? Planujemy wyjazd 2 września 2010 z Gdańska, a że jedziemy tylko we dwójkę, to zastanawiamy się czy nie jechać w ciemno. A może ktoś mógłby podać namiar na sprawdzony nocleg w Sukosanie ? Z góry dziękuję za info.
fugiel
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) fugiel » 13.08.2010 13:28

Byliśmy w sukosanie w zeszłym roku moge polecić :
Ivan Ćosić tel. 023/394-050, kom 091/5215858 email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

za apartament dwupokojowy dla 4 osób płaciliśmy 40orio od 01 września i na koniec pobytu dostaliśmy po butelce rakiji
Różana
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Różana » 14.08.2010 20:39

Witam

Wczoraj wróciłam z Sukosanu.Pojechaliśmy w ciemno. Polecam apartamnent Ivan i Lubica Haupt.Wspaniali ludzie. Przynosili nam swoje winogrona,częstowali winem i rakiją własnego wyrobu.Stwarzają rodzinną atmosferę.Nie mają strony www, mają turystów przez polecenia.Z Iwanem można rozmawiać po niemiecku,chorwacku oraz trochę po polsku.Podaję namiary tel.+385 23 393697, e-mail:sandrahaupt@gmx.de
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 11.02.2011 12:53

Odświeżam temat. Może ktoś z szanownych forumowiczów był w Sukosan i posiada namiary na apartamet blisko plaży? Wybieramy się do Dalmacji północnej na początku lipca, ale jeszcze nie wiemy gdzie jechać z małym dzieckiem.
Pozdrawiam
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 11.02.2011 13:00

Jeżeli szukasz czegoś w Sukosan, to raczej w kierunku Sveti Petar na Moru.W centrum ciężko Ci będzie znaleźć kwaterę, skąd będzie niedaleko do fajnej plaży.
Jest tam marina a to powoduje,że woda,powiedzmy sobie średniej jakości. :roll:
Z kolei te apartamenty o których mówię położone są koło Jadranki,a więc chcąc dostać się na plażę będziesz musiała codziennie przez nią przechodzić.
Ja osobiście polecał bym Ci Bibinje.
Zdecydowanie lepsza lokalizacja niż sam Sukosan.
111mirek
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) 111mirek » 12.02.2011 11:22

Dziękuję za informację. Potwierdza się wieść o niezbyt czystej wodzie w Sukosan koło mariny. Ładnych kilka lat temu byłem w Bibinje w okolicy zatoczki dla łodzi. Tam była mała plaża. Dużej plaży dokładnie nie pamiętam.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 13.02.2011 10:24

Tak wygląda plaża w centrum Sukosan ,w marinie:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Tak,trochę dalej ,w kierunku o którym mówiłem:
A tak w Bibinje:

Co nieco o Sukosan, jest jeszcze w pewnej niby-relacji. :wink:
Tu.
Sandra_Cro
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Sandra_Cro » 17.07.2011 09:09

Witam Różana,

odkryłem przez przypadek wpis tutaj. Używam tłumaczenia maszynowego z Internetu. Dziękuję za miłe słowa. Moi rodzice, jak trzeba było jako goście.

Nawiasem mówiąc, teraz mamy stronę, ale niestety na razie tylko w języku niemieckim.

Miłość Sandra

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone