Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Kwatery na KRK

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
small74
Autostopowicz
Kwatery na KRK

Nieprzeczytany postnapisał(a) small74 » 03.07.2006 18:56

Czy ktoś może polecić jakieś dobre i tanie apartamenty na wyspie KRK.
Czy można jechać w ciemno, wyjazd 20 lipca.
hubertwer
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) hubertwer » 03.07.2006 19:48

ja też chcę się tam wybrać i jestem kompl. zielony , może ktoś coś podpowie w zakresie nocleg dla 3 osobowej rodziny. pozdr.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.07.2006 20:02

Jechać w ciemno. Zawsze coś znajdziecie. Ja mogę polecić lecz znam tylko pensjonat. ( w zsadzie nie ma możliwości samemu sobie gotowania).
matej.
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) matej. » 03.07.2006 20:25

Właśnie wróciliśmy z Krk'u. Jechaliśmy w ciemno, prawie wszystko wolne. Szukaliśmy apartamentu na 7 osób i mogliśmy przebierac i wybierac. Bez problemu można jechac w ciemno, przynajmniej wiadomo za co sie płaci. My byliśmy w miejscowości Krk.
Podaje namiary: Katarina Jandel ul. Baśćanska 9 Krk tel. +583051221575
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Podaje jeszcze jeden namiar ładnie było , ale tylko jedna wspólna łazienka na dwa pokoje nam to nie pasowało.

Milica i Darko Mazi
dobrińska 21a Krk
0038551221800 zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 03.07.2006 21:02

matej. napisał(a):Właśnie wróciliśmy z Krk'u. Jechaliśmy w ciemno, prawie wszystko wolne. Szukaliśmy apartamentu na 7 osób i mogliśmy przebierac i wybierac. Bez problemu można jechac w ciemno, przynajmniej wiadomo za co sie płaci. My byliśmy w miejscowości Krk.
Podaje namiary: Katarina Jandel ul. Baśćanska 9 Krk tel. +583051221575

Podaje jeszcze jeden namiar ładnie było , ale tylko jedna wspólna łazienka na dwa pokoje nam to nie pasowało.

Milica i Darko Mazi
dobrińska 21a Krk
0038551221800 zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Zauważ tylko, że wyście już wrócili. Byliście w tym okresie w którym mało osób jedzie. Sezon dopiero sie rozpoczyna a szczyt jest w sierpniu. Teraz z każdym dniem będzie tłoczniej. Pojedź w sierpniu a po powrocie napiszesz dokładnie odwrotnie. Dotyczy to również cen..... teraz taniocha a będzie coraz drożej.
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 04.07.2006 08:17

w zeszlym roku w ciemno 21 lipca znalazlem w godzinke apartament dla 3 os + dziecko za 45 e, dwa pokoje, dwie lazienki , kuchnia i taras pod malińska, 5 minut do morza. mysle ze mozesz jechac ale zajedz tam przed 17 - 18 godzina, pozdr.
toudee
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toudee » 06.07.2006 08:12

Możecie spróbować skorzystać z namiarów na mojej stronie
Jest tam opis pobytu w Vrbniku - byłem tam dwa lata temu i namiary na agencję turystyczną zajmującą się wynajmowaniem apartamentów.
micz43
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) micz43 » 24.07.2006 07:34

Ile płaci się za pokój 2 osobowy??? Słyszałem ,że ceny w Krku dochodzą do 40 euro za osobę za dzień!!! czy to prawda. Podajcie jakieś namiary na tanie kwatery, koniecznie sprawdzone. Dzięki
mich
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mich » 24.07.2006 08:21

micz43 napisał(a):Ile płaci się za pokój 2 osobowy??? Słyszałem ,że ceny w Krku dochodzą do 40 euro za osobę za dzień!!! czy to prawda. Dzięki
ceny w krku pewnie czasami przekraczaja nawet 40 e bo są tam też hotele i pensionaty o naprawdę wysokim standarcie. zwykłe pokoje czy apartamenty w najbardziej popularnym tam standarcie czyli z lazienką,kuchnią, lodówką czasami też klimą to 15 moze do 20 e/osoba. oczywiscie przy transakcji bezpośrednio pomiedzy stronami i na miejscu. przez posredników, biura, internet - drozej
anton
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) anton » 25.07.2006 20:32

polecam miejscowosc pinezici nad samym moryem jest duzo dzikich plaz bardzo ladny apartament i dobry gospodarz podan telefon do chorwacji 0038551863040 gospodarz rozumie po polsku
zasar
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zasar » 21.07.2010 08:02

small74 napisał(a):Czy ktoś może polecić jakieś dobre i tanie apartamenty na wyspie KRK.
Czy można jechać w ciemno, wyjazd 20 lipca.

Dom z apartamentami w centrum miasta Krk
Pokoje: 2-5 osobowe
Plaża: 500 m
Promenada: 200 m
Centrum miasta: 300 m
Supermarket: 250 m
Parking: tak (garaż na życzenie)

Wyposażenie: w pełni wyposażona kuchnia, ogrzewanie, klimatyzacja, telewizja satelitarna, balkon / taras
Pościel i ręczniki. Darmowy internet (WLAN).
Produkcja domowego wina, alkoholu i sera, grill.
e-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
reniuk
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) reniuk » 23.07.2010 18:16

Wybieramy się do CRO po raz pierwszy.
Szukamy noclegów na KRK albo PAG. Ktoś coś poleci? może inne urokliwe miejsca w północnej części Chorwacji? Jedziemy we wrześniu (2 osoby).
Będziemy wdzięczni za info : )

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje