Dam znać jak się zdecyduję
.png)
.png)
.png)
sdolas napisał(a):Nie zgodzę się.
Zgodziłbym się gdyby mowa była o telefonach z niskiej lub sredniej półki. Telefony tzw. flagowe mają mimo małej matrycy zaskakujące możliwości. Sama też wiesz że lustrem na automacie też będą goowniane zdjęcia.
sdolas napisał(a):Wiec komórki typu S5 mimo wszystko bym nie określał![]()
Już o tym pisałem, gdyby wszedł do produkcji taki np. S5 czy S6 ze szkłem x10 to aparaty kompaktowe by przestały się sprzedawać
.png)
sdolas napisał(a):Telefony tzw. flagowe mają mimo małej matrycy zaskakujące możliwości. Sama też wiesz że lustrem na automacie też będą goowniane zdjęcia.
Wiec komórki typu S5 mimo wszystko bym nie określał![]()
.png)
Sebulba napisał(a):No nie gadaj, że telefon będzie robił lepsze zdjęcia niż lustrzanka canona czy nikkona? Nawet w ustawieniach automatycznychTym bardziej, że telefony tylko takie oferują.
.png)
słoma79 napisał(a):Sebulba napisał(a):No nie gadaj, że telefon będzie robił lepsze zdjęcia niż lustrzanka canona czy nikkona? Nawet w ustawieniach automatycznychTym bardziej, że telefony tylko takie oferują.
Oj widzę, że kolega dawno flagowca nie oglądał...S7 lub Honory od Huawei oferują pełen manual
.png)
.png)
można dzwoneczek doczepićSebulba napisał(a):A nie da się tego jakoś przerobić?![]()
sdolas napisał(a):A oglądałeś sample z tych smartfonów?
Poszperaj po necie to bedziesz wiedzieć o czym piszę.
Jeśli nie bedzie sie oglodac crop´ów to nawet na dużym tv zdiecie z górnopółkowdgo smatrfona nie bedzie odbiegać od tego z lusrta.
Jeśli wchodzi w gre kadrownie to już zupełnie inna bajka, bo tu już lustro wygra ze swoją większą matrycą. Mam tu też na mysli podstawowe szkła kitowe w lustrze, bo wiadomo że takiego bokehu jak ze stałek to smartfon be dodatkowej obrobki nie zrobi
.png)
Sebulba napisał(a):słoma79 napisał(a):Sebulba napisał(a):No nie gadaj, że telefon będzie robił lepsze zdjęcia niż lustrzanka canona czy nikkona? Nawet w ustawieniach automatycznychTym bardziej, że telefony tylko takie oferują.
Oj widzę, że kolega dawno flagowca nie oglądał...S7 lub Honory od Huawei oferują pełen manual
I co? Lepsze zdjęcia niż z lustrzanki? Bo jeśli tak to 6000 PLN wywaliłem w błoto.

Powrót do FotoCroClub - dyskusja