damiangres napisał(a):Ja tam nie potrafię oszczędzać. Zawsze mi się pieniądze "rozchodzą". Ale ze świnką jeszcze nie próbowałem - może i to jest jakaś myśl?
Chyba dziś musze poszukać odpowiedniej.
pozdrawiam
--
damian
-Yaro- napisał(a):Marcin to rozumiem że do tej puszki wrzucasz tylko Euro
.png)
damiangres napisał(a):Ja tam nie potrafię oszczędzać. Zawsze mi się pieniądze "rozchodzą". Ale ze świnką jeszcze nie próbowałem - może i to jest jakaś myśl?
pozdrawiam
--
damian
-Yaro- napisał(a):No i skarbonkę będziesz miał za 2 lata na czasie
.png)
pozdrawiam
--
damian
majeczka napisał(a):damiangres napisał(a):Ja tam nie potrafię oszczędzać. Zawsze mi się pieniądze "rozchodzą". Ale ze świnką jeszcze nie próbowałem - może i to jest jakaś myśl?
pozdrawiam
--
damian
Gdybyś jednak nie znalazła odpowiednich rozmiarów świnki, proponuję olbrzymie pudło, ewentualnie zbędny słój, zainwestuj w Kropelkę i zbieraj...
My z Tobą również...![]()
![]()
.png)
carnivalka napisał(a):Ja wyciągam moje "piątki " ostatniego dnia każdego miesiąca,zamieniam na papierki i chowam do specjalnej sakiewki ,którą nazywamy "funduszem wczasowym"
.png)
alessandro1977 napisał(a):carnivalka napisał(a):Ja wyciągam moje "piątki " ostatniego dnia każdego miesiąca,zamieniam na papierki i chowam do specjalnej sakiewki ,którą nazywamy "funduszem wczasowym"
W ten sposób to ja chyba nie dałbym rady...gdybym tak robił to nagle okazałoby się, że te pieniądze akurat są mi potrzebne...