tony montana napisał(a):dziś napiszę, jutro wrzucę
Spokojnie, widzę że jesteś zajęty
Pozdrawiam

.png)
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):dziś napiszę, jutro wrzucę
Spokojnie, widzę że jesteś zajętyChciałam tylko napisać, że tak się przyzwyczaiłam do codziennych odcinków, że już tęsknię
![]()
Pozdrawiam
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):
ciekawe czy w Postirze można wypożyczyć rower
Tylko to jeszcze ponad 2 miesiące DW![]()
Jakbyś coś wiedział przed wyjazdem o tych rowerach to daj znać,
też właśnie o tym myślałam.
Ja w Cro zawsze wstaję około 6 i spaceruję sobię to tu to tam,
w tym roku mam plan do Postiry do pekary po slaniaki chodzić.
.png)
mysza73 napisał(a):Dzięki za info,
widzę, że Ty też już żyjesz Braćem
A co do rowerów w Splitskiej, to przy najbliższej okazji pomęczę o to mkm (choć pewnie znowu go zaskoczę takim pytaniem)
.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Dzięki za info,
widzę, że Ty też już żyjesz Braćem
A co do rowerów w Splitskiej, to przy najbliższej okazji pomęczę o to mkm (choć pewnie znowu go zaskoczę takim pytaniem)
taaak, niecałe 2 MDW
a u nas dziś 10-12 stopni i wiatr...
daj cynk jak będzie coś wiedziała ... choć i tak musiałbym chyba nad kondycją wcześniej popracować ... a tu Euro 2012 na horyzoncie![]()
.png)
.png)
maslinka napisał(a):To Zygmunt Freud -rzeźba "Wisielec" Davida Černego. Interseal podążał po Pradze jego śladami (Černego, nie Freuda). Ja niestety widziałam tylko pracę pt. "Miminka II", czyli niemowlaki z kodem kreskowym zamiast twarzy i świecącymi pupami
Byliście blisko nich, wchodząc na Most Karola; prężą sięna wyspie Kampa, niedaleko środkowego wejścia na Most.
Szkoda, że taki krótki ten pobyt w Pradze, ale też uważam, że było warto, żeby się zorientować i nabrać apetytu na dłuższe odwiedziny(Chociaż może lepiej byłoby zostać godzinę dłużej, a odpuścić Hradec Kralove...
Ale to Wasza wycieczka
)
.png)
dangol napisał(a):Hradca jestem ciekawa, gdyż ostatni mój tam pobyt to coś około 30 lat temu... Jeśli wygra bożociałowa opcja Kutnohorska, to zapewne na moment wpadniemy wówczas też do Hradca.
.png)
.png)
.png)
tony montana napisał(a):Beata - a to zdjęcie poniżej, MOŻE BYĆ??(pomiń rusztowanie ...)
a tak naprawdę to sprawdzam, czy odwiedzają, tylko liczników nie nabijają i OT nie chcą robić ...(ONI wiedzą, o co chodzi)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe