.png)
.png)
dekoder napisał(a):Nie śmiem podważać opinii doświadczonych userów, ale po co zapisywać mapy, skoro można za grosze kupić e-sima ważnego na Bałkany i nawigować online? Rok temu jadąc do GR kupiłem na Serbię i Macedonię kartę 3GB za 20 zł ważną 15 dni na całe Bałkany No chyba, że ktoś używa starożytnej nawigacji
.png)
empire13 napisał(a):komaciek napisał(a):empire13 napisał(a):Doświadczony user jedzie do Cro bez navi
A to ciekawa martyrologia - stanie w korkach, których można było uniknąć...
I na to jest kilka sposobów. Nawet bez navi
.png)
dekoder napisał(a):Zostawmy na boku egzotyczne miejsca. Forum i wątek traktuje o jeździe przez centralną Europę, nie Amazonię.
Nie rozumiem o co chodzi z tym zużyciem energii.
.png)
.png)
Marlowe1994 napisał(a):Može chodzi o to że na offlajnie zżera mniej baterii i fon się tak nie grzeje, przy podłączeniu bez kabla oczywiście. A bateria może się przydać, jak np. chcemy potem do mamusi zadzwonić.
Moim sposobem na korki oprócz tego co pisałem wcześniej, jest słuchanie chorwackiego radia i wiadomości drogowych. Choćby na hrt2.
.png)
Można słuchać i radia, mnie na szczęście ostrzega nawigacja i zawczasu proponuje alternatywy. Do słuchania mam kilka ulubionych stacji w streamingu.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi