Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Konsole do gier - prezent

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
b123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) b123 » 21.05.2009 14:27

Playstation 3 lepsze ;) ale jak kupione to kupione :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.05.2009 14:48

Torcida1 napisał(a):No jak dla mnie dokonałeś najlepszego wyboru. Xbox to taki złoty środek, no i obecnie jest najtańszą konsolą.

Dla mnie to takie złote nie jest bo ja tylko w piłeczkę gram a PS 3 jest w tym bezkonkurencyjne...Obrazek

Miłego granka... :wink:
b123
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) b123 » 21.05.2009 15:48

Fifa 09 czy PES 9 ? ;d
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 21.05.2009 15:56

Ja tam wielkim amatorem piłki nie jestem, ale jak dla mnie wybór jest jeden: PES
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 21.05.2009 15:57

b123 napisał(a):Fifa 09 czy PES 9 ? ;d

Tylko PES....to jest super....
KOBIAL
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) KOBIAL » 24.05.2009 08:11

X360 RULESSSSS :) Wiem bo posiadam ;)
Torcida1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Torcida1 » 24.05.2009 13:36

Że tak się zapytam miłośników konsol, w jaki gry lubicie grać najbardziej? :D
krzychu_72
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krzychu_72 » 24.05.2009 15:20

Ha u mnie nie ma reguły.
Na konsole przerzuciłem się kilka lat temu, gdy moje przestarzałe komputery nadawały się w zupełności do pracy, ale stały się całkiem nieprzydatne do gier.
Najpierw popatrzyłem na PS2 mojego syna. Na tej konsoli pykałem nałogowo tylko w Gran Turismo. Potem pomyślałem, że może dla starego PCtowca coś tam jeszcze ciekawego się znajdzie. Poszukałem zestawień gier i okazało się, że warto zagrać w God of War. Kurczę, co za gra. Jeszcze czasami w nią pogrywam (jeden, dwa, chains of olympus).

Pierwsze konsolowe FPSy chwyciłem na PS3. W sumie dość szybko się przestawiłem na pada, dzięki Resistance. Jak się dowiedziałem, że na PS3 będzie Bioshock (którego demko na najszybszym kompie w domu chodziło w tempie 11 fps) to nie posiadałem się z radości :) Bioshocka przeszedłem cztery razy włącznie z trybem Survival. Ta gra ma genialny klimat!

Ogólnie na konsolach gram w więcej różnych gier, za które nigdy bym nie chwycił na blaszaku. Np. GTA IV, czy właśnie God of War. No i ta przyjemność z gry na kanapie czy fotelu :) Na blaszance gram już tylko w God Emperor of Dune.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.