Przez tunel skuterem nie można to jak objechać????
Czy na sv. Nikola damy rade skuterem???? Jeśli tak to z której strony

.png)

.png)
elwirka_ napisał(a)::DPlan zrobiony, zobaczymy na miejscu co z niego wyjdzie mam nadzieję, że uda się zrealizowac to co zaplanowaliśmy, że bedzie dobra pogoda. Dwa lata temu byliśmy w Podgorze od 15 września i była piękna pogoda tylko jedna nocna burza. Nie kupujecie wina, rakiji , miodu, oliwy od miejscowych???? Chcemy spróbować na miejscu ale zabrać też do domu na prezenty.. Nigdy nie jadłam kalmarów, które tak zachwalacie na forum, gdzie w tym rejonie najlepsze????
![]()
Przez tunel skuterem nie można to jak objechać????
Czy na sv. Nikola damy rade skuterem???? Jeśli tak to z której strony

.png)
.png)

.png)

.png)
elwirka_ napisał(a):My byliśmy w Trpanj bardzo nam sie podobało ale w przyszłym roku Hvar albo okolice Zadaru ale to tylko dlatego,że nie lubimy wracać w to samo miejsce. Chorwacja taka piękna, tyle cudnych miejsc wartych zobaczenia.. Teraz mamy trochę czasu aby zaplanować następne wakacje. Już tęsknimy i chciałoby się wrócić....![]()
.png)
ania.mor napisał(a):Witam!
Proszę o informację czy z wyspy Hvar jest połączenie promowe (samochodowe) z wyspą Brać?
...
.png)
ania.mor napisał(a):Witam!
Proszę o informację czy z wyspy Hvar jest połączenie promowe (samochodowe) z wyspą Brać?
Mam 3 tygodnie urlopu i chciałabym najpierw pojechać na Hvar (Stari Grad) a potem na Brać...
Dziękuję za pomoc

.png)
ania.mor napisał(a):Dziękuję bardzo za pomoc.
Nie jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie więc chyba przez całe 3 tygodnie zostanę na Hvarze.
A może ktoś wspomoże mnie namiarami na fajną kwaterę we Vrboskiej dla 2+2?
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne