Kiedys bungalow w Puli a teraz ?
napisał(a) trzyglow » 07.06.2008 00:19
Witam!
Oto pytanie. Dawno temu za czasow "studenckich" jak Chorwacja cieszyla sie pierwszymi dniami niepodleglosci bylismy z moja zona (wtedy jeszcze nie

w Puli (normalny apartament standard dobry) Bylo pieknie i ... ogolnie OK.
Jak wiadomo w tamtej okolicy sa dosc ostre i glebokie miejsca do kapieli i oplania

Dla nas nie ma znaczenia, ale .. obecnie mamy juz 3 letniego chlopca oraz jego juz prawie 8 letniego brata. Oni oczywiscie uwielbiaja wode i plaze, ale nie znaja takiej Chorwackiej tylko nasza Polska. Chcielibysmy pojechac w tym roku do Chorwacji, jednak bardzo trudno nam ryzykowac rezerwacje bez ogledzin

I tu wyszlo ze najbardziej opytymalne beda okolice Zadaru (nie sam Zadar bo to duze miasto ale teren polnocnej Dalmacji - dobry dojazd autostrada podobno ladne widoki oraz lagodne zejscie do morza i ... dobre kamieniste plaze oraz zatoczki dla romantykow)
Nie wiem czy odpowiecie na moja prosbe , jednak co szkodzi zapytac?
Interesuje mnie sprawdzone przez Was miejsce gdzie byliscie na wakacjach i nie bylo niemilych niespodzianek. Mozliwy telefon, adres, cena i jesli mozna kilka zdjec obiektu (apartamentu).
Pozdrawiam i dziekuje za przeczytanie moich ... wiadomo
PS. Czy dobrze robie nastawiajac sie na okolice Zadaru i okolicznych wysp (RAB, PAG ...) ? Czy moze jest cos innego nie tak trudnego do jazdy dla kierowcow z nizin.