.png)
.png)
.png)
agulus napisał(a):Witam, potrzebuję porady bardziej doświadczonych "cromaniaków"Czy jest szansa, żeby znaleźć nocleg na 1 noc na kempingu? (termin 24.08) Można jechać w ciemno czy trzeba rezerwować? I możecie polecić kemping w okolicach Trogiru lub dalej w kierunku Omiš (ewentualnie w samym Omiš) na 1 noc?
.png)
agulus napisał(a):Witam, potrzebuję porady bardziej doświadczonych "cromaniaków"Czy jest szansa, żeby znaleźć nocleg na 1 noc na kempingu? (termin 24.08) Można jechać w ciemno czy trzeba rezerwować? I możecie polecić kemping w okolicach Trogiru lub dalej w kierunku Omiš (ewentualnie w samym Omiš) na 1 noc?
.png)
AniaJ. napisał(a):W tym roku pierwszy raz bez namiotu: Serce pęka:(
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):AniaJ. napisał(a):W tym roku pierwszy raz bez namiotu: Serce pęka:(
Kiedyś taki moment przychodzimnie się zdarzył po 18 pobytach pod namiotem (8 razy Węgry, 10 razy Chorwacja)
.png)
gusia-s napisał(a):Oczywiście, że szansa jestZ czym jedziesz? Namiot, kamper, przyczepa? W samym Omis masz duży kemping Galeb i na nim najszybciej będzie miejsce. Jest jeszcze Lisičina ale w głębi Omisa oddalony od morza. W Duce przed Omisem jest kilka małych kempingów między Jadranką a morzem.
W okolicy Trogiru to albo na wyspie Ciovo kemp. Rozac, kemp. Labadusa, lub kemping Stobrec zaraz za Splitem.
.png)
agulus napisał(a): ... jedziemy samochodem i na tą jedną nic weźmiemy namiot. Ogólnie mamy nocleg w Breli od 25, natomiast w Karlovać będziemy 23.08, więc potrzebujemy jeden nocleg ...
.png)
piotrulex napisał(a):agulus napisał(a): ... jedziemy samochodem i na tą jedną nic weźmiemy namiot. Ogólnie mamy nocleg w Breli od 25, natomiast w Karlovać będziemy 23.08, więc potrzebujemy jeden nocleg ...
Sam namiot to trochę mało, aby w miarę komfortowo się w nim przespać. Zajmować znaczną część bagażnika, aby przekimać tylko 1 noc, mi by było nieco szkoda
.png)
agulus napisał(a):piotrulex napisał(a):agulus napisał(a): ... jedziemy samochodem i na tą jedną nic weźmiemy namiot. Ogólnie mamy nocleg w Breli od 25, natomiast w Karlovać będziemy 23.08, więc potrzebujemy jeden nocleg ...
Sam namiot to trochę mało, aby w miarę komfortowo się w nim przespać. Zajmować znaczną część bagażnika, aby przekimać tylko 1 noc, mi by było nieco szkoda
O komfort na tę jedną noc się nie martwię a tym bardziej o miejsce w bagażniku, którego mamy naprawdę sporoMaterac bierzemy więc spać na czym będzie. Jeździłam na złoty motocyklem więc naprawdę warunki to żaden problem.
Dla mnie istotne jest czy znajdę miejsce na 1 noc.
.png)
piotrulex napisał(a):
Spoko, skoro pakowałaś się w moto, to i miejsce w bagażniku mnie nie dziwi
Miejsce znajdziesz, bez stresu
.png)
.png)
grzybowa napisał(a):Po 3 latach stacjonowania na lądzie chorwackim pragniemy osiąść na 2 tygodnie na jakiejś wyspie chorwackiej. I tu proszę o pomoc.
Chcielibyśmy pojechać do Cro w terminie 21.08 do 01.09.2019 w 4 osoby (2+2 dzieci w wieku 7 i 12 lat). Naszym początkowym wyborem był kamp Cikat. Niestety po ostatecznym podsumowaniu cena przerosła nasze możliwości.
Czy polecicie coś ciekawego? Zależy na, żeby na kempingu było trochę atrakcji dla dzieciaków. Pomóżcie proszę
.png)