.png)
New York Times: Polska może się stać dla świata przykładem pojednania napisał(a):- Nie mówcie mi, że nie można przezwyciężyć okrucieństwa historii. Nie mówcie, że Izraelczycy i Palestyńczycy nigdy nie mogą zawrzeć pokoju. Nie mówcie, że ludzie na ulicach Bangkoku, Biszkeku i Teheranu na próżno marzą o wolności i demokracji. Nie mówcie mi, że kłamstwa mogą trwać wiecznie. Zapytajcie Polaków. Oni wiedzą - kończy swój artykuł Roger Cohen.
.png)
adamk3 napisał(a):Prezydencka Para spocznie na Wawelu
.png)
JacYamaha napisał(a):adamk3 napisał(a):Prezydencka Para spocznie na Wawelu
W radio przed chwilą powiedzieli, że dalej nie wiadomo gdzie spoczną - pogrzeb w niedzielę 18 kwietnia.
.png)
janniko napisał(a):
Jacky DG! Kurde! Bo się zachowujesz jak Hepik!.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Władze kościelne nie widzą przeszkód żeby pochować P. Kaczyńskich na Wawelu info sprzed chwili źródło RMF FM
Zdzisław Sochacki, proboszcz katedry wawelskiej powiedział nam: - Na razie nikt nie informował o pochówku pary prezydenckiej w katedrze wawelskiej. Jeśli dojdzie do takich rozmów, odbędą się na szczeblu kardynał Dziwisz - rząd i rodzina zmarłych. Oczywiście, jeśli taka będzie wola wszystkich stron, miejsce dla pary prezydenckiej znajdzie się w sarkofagu na Wawelu.
.png)
weldon napisał(a):A Kaczorowski? Czy coś wiadomo o nim?
.png)
jacky z DG napisał(a):janniko napisał(a):
Jacky DG! Kurde! Bo się zachowujesz jak Hepik!.
czy zamieszczenie rysunku NEMO nawiązującego do http://rozdziobia-nas-kruki-wrony.klp.pl/ser-521.html było nagannym ?
czy niezrozumiałym przesłaniem ?
.png)
Tomasz61 napisał(a):Prezydent Kaczorowski zostanie pochowany w Świątyni Opatrzności Bożej
.png)
.png)
Cro-forumowiczka dziękujęLeon napisał(a):....witam Was kochani Polacy...
zglosila sie z kondolenijamy dla fas wszistkich forumowiczow Pani Skorupska z curka z Vukovaru. Zazwonila do Ani i mnie i proszanc o przekazanie wszistkim CRO-forumowicza wirazy wspolnego smutku...
.png)
Leon napisał(a):....witam Was kochani Polacy...
zglosila sie z kondolenijamy dla fas wszistkich forumowiczow Pani Skorupska z curka z Vukovaru. Zazwonila do Ani i mnie i proszanc o przekazanie wszistkim CRO-forumowicza wirazy wspolnego smutku...