Jacy są Chorwaci, ile co kosztuje w Chorwacji, czy warto jadać w restauracjach, co zabrać ze sobą z Polski, czym najlepiej płacić, na co szczególnie uważać oraz wszystkie inne pytania i uwagi związane z wyjazdami, także te nietypowe czy specjalistyczne, powinny znaleźć się w tym miejscu. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Widzieliście na stronie Instytutu (www.izor.hr) nową kamerkę? W Dubrovniku na murach. Aż mi się lepiej na duszy robi jak sobie co jakiś czas popatrzę ..... i chyba łatwiej doczekać do wakacji..
Pozdrawiam
Aśka
Z jednej strony fajnie - można popatrzeć, powspominać, poplanować, podumać o ciepłej Chorwacji... Z drugiej strony diabli człowieka biorą, że nie można od razu pojechać, a do wakacji jeszcze tyle czasu... Mimo to - fajnie, że jest kamera...
Ja dostałam istnej manii zaglądania na te strony - bez spojrzenia na morze nie mogę wręcz rozpocząć pracy, ale masz rację - dostaję "białej gorączki" gdy pomyślę, że urlop mam dopiero na przełomie sierpnia i września. Czekanie mnie wykańcza.
Cierpię na to samo schorzenie,marzę o wakacjach a to dopiero na początku lipca,właśnie w rejonie Dubrownika-tylko 117 km.Mam super apartament w Briście,byliśmy tam przed 2 laty i bardzo nam się podobało.codziennie zaglądam na forum jak mój syn uzależniony od netu,ale on niestety ogląda inne strony,nie wie co piękne.
Meeg, widze ze cos nas laczy I mam tez wielka nadzieje, ze poznamy sie blizej i ze mnie odwiedzisz gdy bede juz mieszkala w Splicie i ja jestem maniaczka zagladania na te stronke z Dubrovnika, az cieplej, prawda?Serdeczne pozdrowienia!