Joan65 napisał(a):My wyruszamy w piątek o 8.00 rano, żeby na Dan Borkę przyjść wypoczętym. No to do zobaczenia!!!
Uzivajte
Joan65 a skąd wiesz, że Dan Borka odbędzie się właśnie w ten weekend?
.png)
Joan65 napisał(a):My wyruszamy w piątek o 8.00 rano, żeby na Dan Borkę przyjść wypoczętym. No to do zobaczenia!!!
Uzivajte
Ewa Zuber napisał(a):Joan65 napisał(a):My wyruszamy w piątek o 8.00 rano, żeby na Dan Borkę przyjść wypoczętym. No to do zobaczenia!!!
Uzivajte
Joan65 a skąd wiesz, że Dan Borka odbędzie się właśnie w ten weekend?( gdzieś na forum też wyczytałam, że jest to pierwszy weekend sierpnia, ale ja po cichu liczyłam na ten następny
![]()
![]()
)
.png)
Bocian napisał(a):Ewa Zuber napisał(a):Joan65 napisał(a):My wyruszamy w piątek o 8.00 rano, żeby na Dan Borkę przyjść wypoczętym. No to do zobaczenia!!!
Uzivajte
Joan65 a skąd wiesz, że Dan Borka odbędzie się właśnie w ten weekend?( gdzieś na forum też wyczytałam, że jest to pierwszy weekend sierpnia, ale ja po cichu liczyłam na ten następny
![]()
![]()
)
Bo to taka nowa świecka tradycja...Zawsze jest w pierwszy łikend sierpnia. Z tym, że Dan Borka to nie tylko łikend ale także i wcześniejsze dni, są wtedy organizowane różne rzeczy. Może więc w tym roku aby wszystko odbyło się w sierpniu przesuną Dan Borka na drugi łikend??? To takie luźne przemyślenia...
.png)
.png)
Jadaccy napisał(a): Acha, podobno jak będziecie tam w sierpniu powinien być już asfalt, tak jak do Trstenika. Tak przynajmniej mówiła Nikica.
.png)
Bocian napisał(a):Dostałem info od Bobo, fešta na Dan Borka jest 1.08...
Poza tym jest heban i pogoda
.png)
Gregory napisał(a):Jadaccy napisał(a): Acha, podobno jak będziecie tam w sierpniu powinien być już asfalt,..
W Glorii natomiast mówili, że to plany na jesień, po sezonie...Ciekawe zatem kiedy faktycznie doczekamy się tam asfaltu
.png)
Jadaccy napisał(a):
Ale biorąc pod uwagę, iż jest to fundowane z ich prywatnych kieszeni (właścicieli okolicznych domów) to i tak to będzie wyczyn, jakich w Polsce mało
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne