Harry napisał(a):a my w dwa Passaty Combi 1.9 TDI: bialy i blekitny. do zoba na trasie
No to ja dołączę swojego Volfganga(tak nazywam swojego paska
.png)
Harry napisał(a):a my w dwa Passaty Combi 1.9 TDI: bialy i blekitny. do zoba na trasie
strowger napisał(a):darek1 napisał(a):
Prestiż to jechać Syreną 105 lux. W tym roku jadę takim autem z kolegą - właścicielem Syrenki - to jest Szpan.
Fajnie. Będzie relacja?
.
Ja w tym roku znowu Polonez C+, rocznik 1999, aktualny przebieg 318 tysięcy km bez naprawy głównej silnika. Gdy nadejdzie czas wyjazdu, będzie miał on około 360 tysięcy przebiegu i mam nadzieje, wciąż nie będzie wymagał remontu silnika.
.png)
darek1 napisał(a):Ależ oczywiście, że będzie relacja. Jakże to mogło by nie być. Zdjęcia, opisy, fajne widoki itp. Nie zabraknie również zdjęć ciekawych, pociągających skromnie ubranych Pań na tle Syreny 105 Lux - oczywiście jeżeli kogoś takie fota interesują. Nikogo nie zmuszam do ogladania. Wogóle będzie super. Bagażnik duży, piwko, winko, mule, burki, krafne itp. Myślę, że nasz pojazd będzie wzbudzał duże zainteresowanie. Może i uda się na niego co nieco upolować. No to narazie, Cześć. Przygotowania już rozpoczeły się. Pozdrawiam i do zobaczenia na autostradzie A1 z Zagrzebia do Splitu.
.png)
.png)