To będzie pierwsza tak długa trasa odkąd go mam.
Mam nadzieję, że mnie nie zwiedzie
.png)
september napisał(a):A ja polecę Alfą 156 2.0 TS. 10 lipca
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Z jakiego lotniska start, na jakim lądowanie![]()
.png)
.png)
darek1 napisał(a):
Prestiż to jechać Syreną 105 lux. W tym roku jadę takim autem z kolegą - właścicielem Syrenki - to jest Szpan.
.png)
strowger napisał(a):Gdy nadejdzie czas wyjazdu, będzie miał on około 360 tysięcy przebiegu i mam nadzieje, wciąż nie będzie wymagał remontu silnika.
.png)
maniust napisał(a):strowger napisał(a):Gdy nadejdzie czas wyjazdu, będzie miał on około 360 tysięcy przebiegu i mam nadzieje, wciąż nie będzie wymagał remontu silnika.
Musiał ci się trafić niebywały egzemplarz![]()
360 tysięcy jak na Poldka i bez kapitalnego remontu silnika to raczej szok.![]()
Swego czasu jeżdziłem Poldkiem rocznik 89 r. przy 180 tys. silnik wystawił po prostu kopyto.![]()
Swoja drogą jestem pełen podziwy za odwagę dla kolegi , żeby Poldkiem do Cro się wybrać i przy takim przebiegu.
.png)
maniust napisał(a):Swoja drogą jestem pełen podziwy za odwagę dla kolegi , żeby Poldkiem do Cro się wybrać i przy takim przebiegu.
.png)
Viniu napisał(a):Eeee... jeszcze dwadzieścia lat temu to było na porządku dziennymAlbo podróże maluchem z przyczepkę n126 do Bułgarii
Mój były szef z rodzinką też jechał Fiatem 125p z kempingiem do Grecji.. do dzisiaj to wspomina
.png)
piter83pl napisał(a):Raz dobry egzemplarz, dwa (najważniejsze!) bardzo wysoka kultura techniczna właściciela i dbanie o auto. Gratuluje!
Pozdrawiam