Rafal G-ce napisał(a):Za oknem będzie miał 40.
32 to my mamy na Śląsku w domach
Aktualnie tyle teraz jest w Vodicach.Może w przyszłym roku pojadę na Śląsk, będzie bliżej i być może taniej
.png)
.png)
Yanush napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Przed chwilą wróciłem do wynajmowanego apartamentu z pysznej kolacji w Novalji. Temp. na zegarze samochodu 32C!!! O 22.30!!! Czy to możliwe???
Myślę, że powinieneś dać termometr do legalizacji
.png)
.png)
maniust napisał(a):Yanush napisał(a):rafalisko30 napisał(a):Przed chwilą wróciłem do wynajmowanego apartamentu z pysznej kolacji w Novalji. Temp. na zegarze samochodu 32C!!! O 22.30!!! Czy to możliwe???
Myślę, że powinieneś dać termometr do legalizacji
Raczej do kalibracji.
.png)
.png)
rafalisko30 napisał(a):I jeszcze info dla kpiarzy![]()
Wg aktualnej prognozy na Pag, o 23.00 będzie tam 29C
.png)
.png)
Kamisha napisał(a):Ja chyba nie mam w tym roku szczęścia do pogody... Będę w Cro od 26 sierpnia i akurat wtedy, akurat w miejscu, gdzie będę, temperatura ma drastycznie spaść, bo aż do 23 stopni, do tego deszcze.
Kamisha napisał(a):Czy ktoś z was był kiedyś w Chorwacji, kiedy była taka aura? Powiedzcie mi, czy warto panikować i próbować zmienić miejsce rezerwacji? Będę wdzięczna za porady, bo nie wiem co zrobić...

maniust napisał(a):W zeszłym roku Chorwacka pogoda dała wszystkim kość , lato było do dupy , w tym roku z tego co obserwuję .....piekło ......
.png)
anakin napisał(a):Dla mnie ubiegłoroczna pogoda to była bajka.
Max.30 stopni a do tego lekki wiaterek.
I tak przez dwa tygodnie.![]()
anakin napisał(a):Dla mnie temp. granicach 40 stopni (nawet w Cro) to wariactwo.