.png)
beatabm napisał(a):a żaglówki stoją w idealnym porządku:
Bo my żeglarze to tacy porządni ludzie
marze_na napisał(a):Do Labina niestety nie dotarłam. Muszę przyznać, że prezentuje się świetnie.
.png)
.png)
Kąpiel nie trwa więc długo. Ale jak tu się nie wykąpać! Wyjazd do Chorwacji by się nie liczył! .png)
W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie![]()
![]()
:
.png)
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie![]()
![]()
:
brrrrrrrrrrrrrrr
Aż tak zimna nie była
.png)
maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie![]()
![]()
:
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
beatabm napisał(a):maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie![]()
![]()
:
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
Dobra dobra, byłam na majówce w CRO i nawet palca u nogi nie umoczyłam
.png)
ruzica napisał(a):Maslinka, przypomniałaś mi dlaczego muszę wrócić na Istrię- bo na wschodnim wybrzeżu w ogóle nie byliśmy, a Labin prezentuje się super(Za to bylismy na Vojaku
).
beatabm napisał(a):maslinka napisał(a):beatabm napisał(a):W tym momencie nie przejmuję się tym, że słońce właśnie schowało się za chmury... Muszę w końcu się zanurzyć w Jadranie![]()
![]()
:
brrrrrrrrórrrrrrr
Aż tak zimna nie była
Dobra dobra, byłam na majówce w CRO i nawet palca u nogi nie umoczyłam
.png)
:.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży