.png)
.png)
FUX napisał(a):A tam nie ma wielkich liter, spacji i innych?

Karczu napisał(a):Ostatnie wpisy w tym temacie faktycznie są dezorientujące dla kogoś kto pierwszy wyjazd do Chorwacji ma przed sobą. W sierpniu pierwszy raz jadę do Breli i liczyłem, że na osobę dziennie wydam max 150zł wliczając to wyżywienie, napoje, lody. We własnym zakresie przyrządzać mam zamiar tylko śniadaniaObiady mam zamiar jeść w knajpach, oczywiście nie mam zamiaru codziennie jeść wielkiego talerza z owocami morza za 100zł. Wiem, że Brela do najtańszych nie należy. Wygląda na to, że będę musiał trochę zweryfikować wakacyjne finanse

.png)
CroAna napisał(a):to po prostu wieś.pl.
szanujmy zdanie innych
.png)
.png)
.png)
Yacek71 napisał(a):Witam.
Pytanie zadane na początku postu ma pewnie tyle odpowiedzi ile ludzi jest na forum.
My jadąc w pięć osób zostawialiśmy w konobach średnio 300 kun za obiad. (w tym jest dwoje dzieci + jedna wegetarianka).
Czy te 150 PLN na osobę wystarczy? Pewnie tak. Daje to 300 PLN na dzień więc prawie 600 kun.
Myślę też, że nie trzeba jeść w miejscach w centrum tylko poszukać czegoś kawałek dalej w gorszej lokalizacji. Zawsze będzie taniej.
A po za tym każdy bierze tyle pieniędzy ile ma przeznaczone na wyjazd i wydaje tyle ile ma.
Nie ma się co licytować. Ważne, żeby każdy był zadowolony ze swojego wyjazdu.
Pozdrawiam i więcej uśmiechu życzę.

.png)
CroAna napisał(a):Yacek71 napisał(a):Witam.
Pytanie zadane na początku postu ma pewnie tyle odpowiedzi ile ludzi jest na forum.
My jadąc w pięć osób zostawialiśmy w konobach średnio 300 kun za obiad. (w tym jest dwoje dzieci + jedna wegetarianka).
Czy te 150 PLN na osobę wystarczy? Pewnie tak. Daje to 300 PLN na dzień więc prawie 600 kun.
Myślę też, że nie trzeba jeść w miejscach w centrum tylko poszukać czegoś kawałek dalej w gorszej lokalizacji. Zawsze będzie taniej.
A po za tym każdy bierze tyle pieniędzy ile ma przeznaczone na wyjazd i wydaje tyle ile ma.
Nie ma się co licytować. Ważne, żeby każdy był zadowolony ze swojego wyjazdu.
Pozdrawiam i więcej uśmiechu życzę.
nic dodać nic ująćpa
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
CroAna napisał(a):weź Ty najpierw poczytaj poprzednie posty tych co jechali po osobach mniej wydających w cro i wtedy zrozumiesz kto kogo nie szanuje.widzę, że dla niektórych nie ma nic poza białym i czarnym. wg nich albo wydajesz kupę siana, albo bidujesz i chudniesz.to dość uproszczony obraz rzeczywistosci.
i nie wiem czy mówimy o tym samym- 130 zł/na os- o to tam komuś chodziło...
.png)
Fanka napisał(a): figi chyba są po 60 kun kg.
a nasze wakacje uważamy za zarąbiste .png)
ita napisał(a):Fanka napisał(a): figi chyba są po 60 kun kg.
o rany figi 60 kn??? serio? jeszcze w tym roku nie byliśmy, zawsze były po 15-20kn![]()
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne