.png)
.png)
SebastianM napisał(a):Gdzieś na YouTube widziałem przebitki, że w tym roku Ożujsko jest promowane w marketach, kosztuje 0,99 € podczas gdy Karlovacko 1,19 €. Za nieco ponad 3 tygodnie przekonam się osobiście
.png)
SebastianM napisał(a):Gdzieś na YouTube widziałem przebitki, że w tym roku Ożujsko jest promowane w marketach, kosztuje 0,99 € podczas gdy Karlovacko 1,19 €. Za nieco ponad 3 tygodnie przekonam się osobiście
.png)
.png)
.png)
yzedef napisał(a):SebastianM napisał(a):Gdzieś na YouTube widziałem przebitki, że w tym roku Ożujsko jest promowane w marketach, kosztuje 0,99 € podczas gdy Karlovacko 1,19 €. Za nieco ponad 3 tygodnie przekonam się osobiście
Tak dobrze to nie ma, ozujsko po jakieś 1.29 karlovacko 1,39. Oczywiście w promocjach. Natomiast jak polecam koneserom porterów Tomislava - crno pivo. 1.22 euro butelkowe i naprawdę bardzo dobre.

.png)
.png)
.png)
robertpeti napisał(a):Wystarczy . Wlasnie wrocilismy i moge zapewnic ze 100 euro dziennie na 2 os w zupelnosci wystarczy nawet gdy bedziecie sie stolowali codziennie w konobach.
.png)
Martini2000 napisał(a):Na jedzenie i używki dla 4 osobowej rodziny 2+2 max 80-100 euro / dzień (chleb, bułki , woda, parówki itp. , codziennie obiady (u nas akurat liczę 3 obiady - bo dzieci przeważnie porcję na pół jadły) , piwoooo w knajpach , lody dla dzieci kila x dziennie, palacinki , maskotki itp.)
.png)
marecky81 napisał(a):Martini2000 napisał(a):Na jedzenie i używki dla 4 osobowej rodziny 2+2 max 80-100 euro / dzień (chleb, bułki , woda, parówki itp. , codziennie obiady (u nas akurat liczę 3 obiady - bo dzieci przeważnie porcję na pół jadły) , piwoooo w knajpach , lody dla dzieci kila x dziennie, palacinki , maskotki itp.)
Dla rodziny takiej jak twoja. Inne rodziny mogą mieć inne preferencje i inne konfiguracje.
Swoją drogą nazwa wątku się chyba zdezaktualizowała. Dziś chyba mało kto wiezie za granicę gotówkę (oczywiście poza drobnymi kwotami na niespodziewane wydatki), mając pierdylion opcji płatności bezgotówkowych i wypłat bankomatowych. Bardziej pasuje "Ile wydaje się na 10dniowy wyjazd do Chorwacji".
Powrót do Ceny, usługi, przepisy, porady różne