Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ile za apartament?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malgoska
Plażowicz
Ile za apartament?

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgoska » 23.07.2009 20:07

Jadę pierwszy raz w okolice Makarskiej. Zdecydowaliśmy się na wyjazd w ciemno. Jest nas 6 dorosłych i 2 dzieci(3 i 5 lat). Chciałam zapytać ile mogę za taki apartament zapłacić? Mamay troszę ograniczone finanse więc nie mogę za dużow wydać. Wiadomo że się płaci za cały apartament więc to pójdzie do podzaiłu na tyle ile jest osób. Proszę o wasze opinie ile wyście zapłacili? Jeśli macie jeszcze coś ciekawego to proszę na emaila
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 23.07.2009 20:10

Myślę , że około 60 - 100 euro w zalezności od standardu i szczęścia.

Oczywiście takie za 120 też są
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 24.07.2009 07:35

Za 3 pokoje, 2 łazienki, ogromna kuchnia i jeszcze ogromniejszy taras płaciłem w Zivogosce Porat niecałe 100E. Było nas 6 dorosłych i 2 dzieci a rok wcześniej 6 dorosłych i 3 dzieciaków (5; 5 i 3 lata).
daga03
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) daga03 » 26.07.2009 10:04

wróciłam dzisiaj rano z małej miejscowości Mali Rat i muszę powiedzieć , że trzba szukać i nie brać pierwszego lepszego.my ( 4 osoby dorosłe)znaleźliśmy apartament 80m. ogromna kuchnia+jadalnia dwa duże pokoje, łazienka ,taras przy samym morzu (10m) za 50 euro.szukaliśmy godzinę ale myślę , że ważne jest kiedy szukasz my byliśmy w poniedziałek ok.12. i ceny były już mniejsze niż w sobotę.
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 28.07.2009 12:21

Rysio napisał(a):Za 3 pokoje, 2 łazienki, ogromna kuchnia i jeszcze ogromniejszy taras płaciłem w Zivogosce Porat niecałe 100E. Było nas 6 dorosłych i 2 dzieci a rok wcześniej 6 dorosłych i 3 dzieciaków (5; 5 i 3 lata).

Witaj
Czy mogłabym prosć Cię o jakis telefon do właściceli, a może zdjęcia jakieś ciekawe
Będę bardzo wdzięczna.
Planujemy wyjazd 15.08. Jeszcze nic nie mamy.
Z góry dziękuję
Dorota
qlu
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) qlu » 28.07.2009 12:23

daga03 napisał(a):wróciłam dzisiaj rano z małej miejscowości Mali Rat i muszę powiedzieć , że trzba szukać i nie brać pierwszego lepszego.my ( 4 osoby dorosłe)znaleźliśmy apartament 80m. ogromna kuchnia+jadalnia dwa duże pokoje, łazienka ,taras przy samym morzu (10m) za 50 euro.szukaliśmy godzinę ale myślę , że ważne jest kiedy szukasz my byliśmy w poniedziałek ok.12. i ceny były już mniejsze niż w sobotę.

Czy mozliwe byłoby otrzymanie od Ciebie kontaktu na tych właściceli i to właśnie miejsce.
Wyjeżdzamy 15.08. 4 osoby.
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam serdecznie
Dorota
WIOLAB
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WIOLAB » 28.07.2009 12:56

daga03 mogę prosic o namiary?
orfik11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) orfik11 » 02.08.2009 21:53

Mali Rat jest obok Dugiego Ratu, a tam jest nieczynna stocznia czy fabryka. Widok okropny. Nie wiem czy akurat z Malego Ratu było to widać ale fakt jest faktem.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone