Zdjęcia jak zwykle świetne, z rodzinką na 100% wybierzemy się na Sv. Nicolę bo widoki super!

.png)

.png)
.png)
.png)
predatortata napisał(a):jackuc Piękna relacja i zdjęcia. Mam do ciebie jedno pytanie? Czy w Drveniku gdy jest kolejka na prom kupujesz bilety przed samym wjazdem na prom czy wcześniej w kasie? Pozdrawiam
.png)
luka.p napisał(a):Kaptalna relacja, czytam z przyjemnością:) Wybieramy się w tym roku na Hvar do Ivan Dolac i moje pytanie czy w Ivanie jest możliwość wymiany € na Kun w jakimś miejscu??
predatortata napisał(a):jackuc Piękna relacja i zdjęcia. Mam do ciebie jedno pytanie? Czy w Drveniku gdy jest kolejka na prom kupujesz bilety przed samym wjazdem na prom czy wcześniej w kasie? Pozdrawiam

.png)
Tomasz61 napisał(a):predatortata napisał(a):jackuc Piękna relacja i zdjęcia. Mam do ciebie jedno pytanie? Czy w Drveniku gdy jest kolejka na prom kupujesz bilety przed samym wjazdem na prom czy wcześniej w kasie? Pozdrawiam
Może nie Jakuc, ale odpowiem na to pytanie - najlepiej ustawić auto w kolejce i pójść po bilet. Tym bardziej że od kolejki na prom do kasy jest kilka kroków i przed samym wjazdem na prom, mogłoby być trochę mało czasu na zakup
.png)
.png)
luka.p napisał(a):co radzisz jeżeli chodzi o walute, jak ta sprawa wyglądału u Was w tym roku w Ivan Dolac??

.png)
Tomasz61 napisał(a):No, tak daleko w Drveniku nigdy nie stałem, najdalej byłem chyba 14 w kolejce, tylko że to zawsze był wrzesień, no i nie było robót na drodze do Jelsy

.png)
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży