wiolek_lp napisał(a):
Co do plażowania może Pokrivenik ? Od jego zdjęć zaczeły się moje marzenia o HvarzeNiestety jak 2 razy tam byliśmy woda była "zimna" ale widoki niesamowite i nawet mało ludzi było
Nie
.png)
wiolek_lp napisał(a):
Co do plażowania może Pokrivenik ? Od jego zdjęć zaczeły się moje marzenia o HvarzeNiestety jak 2 razy tam byliśmy woda była "zimna" ale widoki niesamowite i nawet mało ludzi było
.png)

.png)
To wada dużej wyspy. Do wielu miejsc i zatoczek jest jednak kawałek i nie zawsze się chce jechać, zwłaszcza, jak bliżej też jest fajne miejsce....ruzica napisał(a): Akurat Pokrivenika nie widzieliśmy, czego żałuję, ale z SG mieliśmy chyba ze 45 kilometrów- nie chciało nam się aż tak dalekojeździć.
.png)
maslinka napisał(a):Siedziałam, ale... spadłam
Dlaczego![]()
piekara114 napisał(a):
...ale obaw przed tunelem nie mogę zrozumieć.... S.dał jakieś uzasadnienie swej decyzji
piekara114 napisał(a):
40 min. iść na plażę, to mi by się nie chciało....
.png)
ruzica napisał(a):Dziewczyny, jakby Wam to wytłumaczyć- są tacy faceci, na forum akurat jest ich bardzo mało, a raczej nie ma wcale, którzy mają chorobliwie emocjonalny stosunek do samochoduPowód to niby był taki, że tunel jest wąski i może np. odpaść z góry mały kamyczek i coś się porysuje
![]()

.png)
To jak będziesz w KR to broń boże nie zbliżajcie się do tunelu koło Wawelu pod Rondem Grunwaldzkim - tam stale coś z sufitu się odrywa i wisi....ruzica napisał(a): Powód to niby był taki, że tunel jest wąski i może np. odpaść z góry mały kamyczek i coś się porysuje![]()
.png)
Popieram i zabierzesz S. do Cro....może w drodze do poprowadzićKaterina napisał(a): ale radzę - Ty rób prawo jazdy i kup swoje osobiste autko
.png)
Katerina napisał(a):
Kondolencji nie składam, ale radzę - Ty rób prawo jazdy i kup swoje osobiste autko
To jak będziesz w KR to broń boże nie zbliżajcie się do tunelu koło Wawelu pod Rondem Grunwaldzkim - tam stale coś z sufitu się odrywa i wisi....[/quote]piekara114 napisał(a):

.png)
ruzica napisał(a):maslinka napisał(a):Siedziałam, ale... spadłam
Dlaczego
piekara114 napisał(a):
...ale obaw przed tunelem nie mogę zrozumieć.... S.dał jakieś uzasadnienie swej decyzji
Dziewczyny, jakby Wam to wytłumaczyć- są tacy faceci, na forum akurat jest ich bardzo mało, a raczej nie ma wcale, którzy mają chorobliwie emocjonalny stosunek do samochoduPowód to niby był taki, że tunel jest wąski i może np. odpaść z góry mały kamyczek i coś się porysuje
![]()
A jak ja próbuję coś przeforsować to zwykle jest następujący sposób zgaszenia mego zapału:
Jak się coś urwie/zepsuje/porysuje to Ty za to płacisz
Wydaje mi się, że mąż myszy ma trochę podobne podejście, ale aż tak ortodoksyjny to nie jest.
Btw. Mycha Ty żyjesz![]()
![]()
.png)
Nie wierz w takie obietnice....wtedy usłyszysz, że za daleko na wakacje, bo to stary rzęch, bo nie da się kupić asisstansa, bo pod górkę już nie ma tyle sił itp....ruzica napisał(a):A tak na poważnie, to jakaś szansa na szutry jest- za parę lat, jak Korsa się zestarzeje to podobno już jej nie będzie tak szkoda
.png)
piekara114 napisał(a):To jak będziesz w KR to broń boże nie zbliżajcie się do tunelu koło Wawelu pod Rondem Grunwaldzkim - tam stale coś z sufitu się odrywa i wisi....ruzica napisał(a): Powód to niby był taki, że tunel jest wąski i może np. odpaść z góry mały kamyczek i coś się porysuje![]()
.png)
mysza73 napisał(a):
A co do auta, to mąż mój i Twój zrozumieli by się chyba bez słów
piekara114 napisał(a):Nie wierz w takie obietnice....wtedy usłyszysz, że za daleko na wakacje, bo to stary rzęch, bo nie da się kupić asisstansa, bo pod górkę już nie ma tyle sił itp....ruzica napisał(a):A tak na poważnie, to jakaś szansa na szutry jest- za parę lat, jak Korsa się zestarzeje to podobno już jej nie będzie tak szkoda
travel napisał(a):piekara114 napisał(a):To jak będziesz w KR to broń boże nie zbliżajcie się do tunelu koło Wawelu pod Rondem Grunwaldzkim - tam stale coś z sufitu się odrywa i wisi....ruzica napisał(a): Powód to niby był taki, że tunel jest wąski i może np. odpaść z góry mały kamyczek i coś się porysuje![]()
![]()
![]()
Faktycznie do każdego tunelu można tak podejść ,a droga do Chorwacji jest pełna tuneli, wprawdzie obetonowanych, ale nigdy nic nie wiadomo.
Powrót do Nasze relacje z podróży