.png)
ruzica napisał(a):[
Ale wróćmy na nasz spacer. Stari Grad wieczorem bardzo nam się podoba. Zresztą, nie tylko wieczorem
.png)
tyniolek napisał(a):Stari Gradto moje ulubione miasto na wyspie
tyniolek napisał(a):
Stwierdzilismy, że tym Chorwatom to już się w pupkach poprzewracało.
travel napisał(a):Czarnogóra tańsza od Chorwacji . W centrum Kotoru w konobie Akustik tuż przy morzu mesna plata dla 2 osób kosztowała 18 euro . Chorwacja jednak ma o niebo lepsze plaże . Więc proponuje zrobić mięso do słoików i damy radę
beatabm napisał(a):ruzica napisał(a):[
Ale wróćmy na nasz spacer. Stari Grad wieczorem bardzo nam się podoba. Zresztą, nie tylko wieczorem
Pełna zgoda, Starigrad na Twoich zdjęciach bardzo mi się podoba
.png)
.png)

.png)
Beata W. napisał(a):Na Hvarze byliśmy jeden dzień dawno temu. Zdecydowanie więc kiedyś musimy tam spędzić więcej czasu. Chętnie go pooglądam u Ciebie. Stari Grad nocą piękny
banankochan napisał(a):mi osobiście bardziej przypadła do gusty Jelsa, mniejsza i bardziej klimatyczna
mariusz_77 napisał(a):trzy urlopy na Hvarze i jeszcze nie zaliczyliśmy Glavicy i widoku na Stari Grad... do nadrobienia w przyszłym roku dobrze że nam o tym przypomnieliście

.png)

.png)
Teraz będzie przerwa przed atakiem szczytowym. W następnym odcinku podzielę się z Wami prezentami od Mikołaja. O ile byliście grzeczni![]()
![]()
![]()
.png)
Katerina napisał(a):To następny odcinek za miesiąć![]()
![]()
Katerina napisał(a):Fajna ta droga na Mikołaja. Nie wydaje się zbyt forsowna...I autkiem można na luzie podjechać![]()
Ale spacer zawsze lepszy..
beatabm napisał(a):
Oczywiście, że byliśmy grzeczni, chyba nie masz wątpliwości![]()
![]()
.png)
ruzica napisał(a):Prowadzą na niego 3 drogi
Powrót do Nasze relacje z podróży