Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

hotel lub apartament

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
stablo
Globtroter
hotel lub apartament

Nieprzeczytany postnapisał(a) stablo » 22.02.2011 23:15

hejka szukam luksusowego apartamenty lub hotelu dla 4 osoób w chorwacji rejon dowolny ważne aby był to naprawde wysoki standard - jesli macie jakies namiary prosze o pomoc i wskazówki
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 22.02.2011 23:28

hotel Zora w Primośten wydaje mi się luksusowy.
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 23.02.2011 00:06

Jest dużo luksusowych hoteli należących do mniej lub bardziej znanych sieci. O ile pamiętam, są na Hvarze, na Bracu, w Breli...
Kilka przykładów:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ja byłem w 2008 roku w tym: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ale wtedy był w połowie procesu modernizacji. W tym roku otwierają po dwuletniej przerwie - wygląda naprawdę nieźle :) , no i okolica super :)
stablo
Globtroter
luksus

Nieprzeczytany postnapisał(a) stablo » 23.02.2011 11:17

Kochani dzieki za jakiekolwiek informacje piszcie piszcie wszak jeszcze troszke czasu zostało i mozna naprawde coś poszukac\
dzieki za ostatnie linki juz wysłąłem mailiki do tych hoteli, chuba ze macie namiary na biura oferujące własnie hotele 5*
Dotychczas przedtsaiwone mi oferty przez agencje turystyki w PL są najogólniej rzecz biorąc słabe .
Podkreślałem ze zalezy mi na wysokim standardzie
Jeszcze raz wielkie dzięki
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 23.02.2011 11:52

Hotele 5* nad Adriatykiem:

-Dubrovnik: Ariston, Bellevue, Dubrovnik Palace, Excelsior, Grand Villa Argentina, Hilton Imperial, Kazbek, More, Rixos Libertas, The Pucić Pa-lace;
-Slano: Admiral;
-Orašac: Dubrovački vrtovi sunca;
-Cavtat: Croatia,
-Opatija: Ambasador, Millenium, W. A. Mozart,
-Rovinj: Monte Mulini;
-Umag: Sol Coral,
-Split: Atrium;
-Podstrana: Le Meridien Lav)

:?
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 23.02.2011 15:22

W Admiralu w Slano byłem przejazdem. Standard bardzo wysoki :)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone