Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Hotel Brioni - Pula - PILNE!!!

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mokate66
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokate66 » 19.07.2007 10:55

Czy ktokolwiek z Was był może w Hotelu Brioni w okolicach Puli? Bardzo zależy mi na informacji, bo do jutra do 10.00 musze dać odpowiedź, a nie mogę znaleźć w internecie żadnych informacji poza ogólnymi danymi biur podróży. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 19.07.2007 13:34

wpisz:hotel brioni pula
na zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mokate66
Turysta
:))

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokate66 » 19.07.2007 13:49

Dziękuję bardzo za link, ale niestety są to kolejne oferty różnych biur z całego świata. Nigdzie nie znalazłam opinii osób, które tam były. Opisy na stronach biur są wszędzie bardzo zbliżone, ale najbardziej zależałoby mi na opinii kogoś, kto rzeczywiście spędził w tym hotelu trochę czasu.
mokate66
Turysta
:(((

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokate66 » 19.07.2007 20:03

Jak widzę sporo osób czyta ten temat, ale nikt nie wie nic o hotelu Brioni :( Znalazłam trochę opinii na zagranicznych stronach, ale zupełnie róznych. Czyżby naprawdę ten hotel był tak mało znany w Polsce?
szunaj11
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) szunaj11 » 20.07.2007 08:26

mokate66 napisał(a):Czy ktokolwiek z Was był może w Hotelu Brioni w okolicach Puli? Bardzo zależy mi na informacji, bo do jutra do 10.00 musze dać odpowiedź, a nie mogę znaleźć w internecie żadnych informacji poza ogólnymi danymi biur podróży. Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam

do 10.00 masz jesze pare minut moze te pare foto rozwiaze problem
chyba ze znasz niemiecki :wink:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
mokate66
Turysta
Dziekuję za pomoc

Nieprzeczytany postnapisał(a) mokate66 » 20.07.2007 09:11

Dziękuję bardzo za informacje, niestety z niemieckim u mnie krucho, ale zdjęcia wystarczają. Zdecydowałam się, jadę do Brioni 25.08. Mam nadzieję, że będzie fajnie. Jeżeli od tej pory ktoś jeszcze bedzie chciał dopisać jakieć niekorzystne opinie, bardzo proszę tego NIE robić :))))))))))))))) Słowo się rzekło, kobyłka u płota.... Wyjazdu już nie odwołam, więc po co sie stresować :)))))))) Pozdrawiam
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 20.07.2007 12:06

Mysle ze dobry wybor.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone