napisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:54
petris napisał(a):chesjowisz napisał(a):petris napisał(a):Plumek napisał(a):Panie, Panowie!
Wiosna ponoć przyszła

Szkoda nerwów i zdrowia!
Każdy ma kilku ludzi wokół siebie i TO jest najważniejsze. Reszta - bez znaczenia... Różnimy się. W poglądach, w postępowaniu, w zainteresowaniach... I tak będzie do końca świata. Zawsze. Zawsze będą niesnaski. Tylko po co z niesnasek robić wielkie wojny? Dla zasady? Dla dowartościowania własnego ego? Jest tyle nieszczęść na każdym kroku...
Jesteśmy tylko ludźmi. I AŻ ludźmi.
Pozdrawiam wiosennie

Jesteśmy tylko ludźmi. I AŻ ludźmi. Zgadzam sie! nie dałam powodu a chciano mnie obrazic.

dawne sprawy.Ale mnie z FORUM oprócz jednej osoby nikt nie jest wstanie obrazic.
Petris
Chciano Cię obrazić.Ty też we wszystkich nikach widziałaś mnie.
I pewnie do dziś widzisz.
W końcu udało mi się Cię obrazić?Ale mnie jako mnie.

Cos dzisiaj mam fatalny dzień,łamie zasady.

nie brania udziału w potyczkach

cezarku000, nie jestes w stanie mnie obrazic pod zadnym z nikow ,ani w realnej osobie.Po prostu bardzo mnie Ciebie szkoda,wiele razy to pisałam.Bardzo Cie prosze nie powtarzaj sie i nie pisz starej formulki o moim tekście .
To Ty mnie obrażasz i Wy mnie obrażacie przypisująć mi niki których nigdy nie miałem.Dlatego twierdzę ,że je zakładacie sami by siać ferment na forum.Dacie cytat tak jak slapol i już macie dowód że co ?Ze ktoś to napisał ,ale czemu twierdzicie ,że to ja.Bo tak wam wygodnie.I nie będę was przepraszam bo jątrzycie i głównie piszecie w barze .Ja jest poważny jakiś temat lub ironiczny to go rozwalacie waszymi podwójnymi nikami.
Zresztą antek,slapol,void,kominesku,pietro,sly29 nigdy w poważnych tematach nie brali udziału.Pasuje im bar.I niech tak zostanie.