Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gorący apel do forumowiczów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:41

petris napisał(a):
Plumek napisał(a):Panie, Panowie!

Wiosna ponoć przyszła :)
Szkoda nerwów i zdrowia!

Każdy ma kilku ludzi wokół siebie i TO jest najważniejsze. Reszta - bez znaczenia... Różnimy się. W poglądach, w postępowaniu, w zainteresowaniach... I tak będzie do końca świata. Zawsze. Zawsze będą niesnaski. Tylko po co z niesnasek robić wielkie wojny? Dla zasady? Dla dowartościowania własnego ego? Jest tyle nieszczęść na każdym kroku...

Jesteśmy tylko ludźmi. I AŻ ludźmi.

Pozdrawiam wiosennie :)

Zgadzam sie! nie dałam powodu a chciano mnie obrazic. :twisted: dawne sprawy.Ale mnie z FORUM oprócz jednej osoby nikt nie jest wstanie obrazic.

Petris

Chciano Cię obrazić.Ty też we wszystkich nikach widziałaś mnie. :D
I pewnie do dziś widzisz.
W końcu udało mi się Cię obrazić?Ale mnie jako mnie. :wink:
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2007 20:47

chesjowisz napisał(a):
petris napisał(a):

Szkoda nerwów i zdrowia!

Każdy ma kilku ludzi wokół siebie i TO jest najważniejsze. Reszta - bez znaczenia... Różnimy się. W poglądach, w postępowaniu, w zainteresowaniach... I tak będzie do końca świata. Zawsze. Zawsze będą niesnaski. Tylko po co z niesnasek robić wielkie wojny? Dla zasady? Dla dowartościowania własnego ego? Jest tyle nieszczęść na każdym kroku...

Zgadzam sie! nie dałam powodu a chciano mnie obrazic. :twisted: dawne sprawy.Ale mnie z FORUM oprócz jednej osoby nikt nie jest wstanie obrazic.

Petris

Cos dzisiaj mam fatalny dzień,łamie zasady. :? :evil: nie brania udziału w potyczkach :) cezarku000, nie jestes w stanie mnie obrazic pod zadnym z nikow ,ani w realnej osobie.Po prostu bardzo mnie Ciebie szkoda,wiele razy to pisałam.Bardzo Cie prosze nie powtarzaj sie i nie pisz starej formulki o moim tekście .
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 26.03.2007 20:51

Petris..jak mozna by Cię zapomnieć:)

szykuj się ze ZByszkiem na spotkanko:)

Beti do dziś wspomina przejażdzkę ze Zbyszkiem po jeziorku:0 Wiesz jakie to romantyczne:)
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:54

petris napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
petris napisał(a):

Szkoda nerwów i zdrowia!

Petris

Cos dzisiaj mam fatalny dzień,łamie zasady. :? :evil: nie brania udziału w potyczkach :) cezarku000, nie jestes w stanie mnie obrazic pod zadnym z nikow ,ani w realnej osobie.Po prostu bardzo mnie Ciebie szkoda,wiele razy to pisałam.Bardzo Cie prosze nie powtarzaj sie i nie pisz starej formulki o moim tekście .

To Ty mnie obrażasz i Wy mnie obrażacie przypisująć mi niki których nigdy nie miałem.Dlatego twierdzę ,że je zakładacie sami by siać ferment na forum.Dacie cytat tak jak slapol i już macie dowód że co ?Ze ktoś to napisał ,ale czemu twierdzicie ,że to ja.Bo tak wam wygodnie.I nie będę was przepraszam bo jątrzycie i głównie piszecie w barze .Ja jest poważny jakiś temat lub ironiczny to go rozwalacie waszymi podwójnymi nikami.
Zresztą antek,slapol,void,kominesku,pietro,sly29 nigdy w poważnych tematach nie brali udziału.Pasuje im bar.I niech tak zostanie.
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 21:10

ostatnie 200 postów antka ;barcro.pl,barcro.pl,piłka nożna,piłka nozna no i .... :wink: platon
forum/search.php?search_author=antek
admin3
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) admin3 » 26.03.2007 21:15

Wystarczy.
Bardzo proszę użytkowników forum o zaprzestanie wszelkich personalnych ataków na siebie. Tego rodzaju posty będą kasowane a konta ich autorów zawieszane.
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gorący apel do forumowiczów - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone