Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gorący apel do forumowiczów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 18:24

Bruno napisał(a):Japona...po raz kolejny piszę że nie mam nic do Ciebie i do nikogo innego, kto nie obraża moich znajomych i przyjaciół...

Sonti...ja to wszystko wiem...jestem tu od pięciu lat...obserwuję poczynania "wielonikowca" od początku...i sorrki ale z tym "gościem" piwa się nie napije...i jeśli jeszcze raz bezpodstawnie obrazi kogoś z moich przyjaciół...nie będę siedział "pod stołem"...

on już miał swoją szansę...jak widać nie wykorzystał..

Ja bym prosił o przykłady obrazy wielonikowca twoich przyjaciół.
Konkretnie.
Podaj te przykłady. Kiedy i w jakich tematach.
Chciałbym też żebyś się odniósł do zachowania twoich przyjaciół wobec Japony.Skoro bronisz ich przedemną w wyamigowanych obrazach to i powiedz coś o ich zachowaniu na forum .W końcu jak ich bronisz to broń ich też jak oni coś złego zrobią.Wtedy chojraki ,a teraz za plecami Roberta siedzą.
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 26.03.2007 18:40

chesjowisz napisał(a):Ja bym prosił o przykłady obrazy wielonikowca twoich przyjaciół.
Konkretnie.
Chciałbym też żebyś się odniósł do zachowania twoich przyjaciół wobec Japony.Skoro bronisz ich przedemną w wyamigowanych obrazach to i powiedz coś o ich zachowaniu na forum .W końcu jak ich bronisz to broń ich też jak oni coś złego zrobią.Wtedy chojraki ,a teraz za plecami Roberta siedzą.

tak jak się spodziewałem znalazłeś się bardzo szybko w tym wątku i nie po to aby załagodzić sytuację tylko jak zwykle robisz to co lubisz najbardziej czyli mieszasz, ty już się nie zmienisz więc od dziś już naprawdę nie czytam twoich wypowiedzi, szkoda czasu, baw się dobrze
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 18:45

Japona napisał(a):Ty nie masz i ja to wiem.
Ale gdzie są inni , którzy tak głośno krzyczeli w moim kierunku?
Ja przegięłam i powiedziałm "przepraszam".
A gdzie Ci twardziele,he?

Może do mnie pijesz :?: ....nie krzyczałem wprawdzie głośno w Twoim kierunku, ale zrobiłem coś po czym nazwałaś mnie nienormalnym :lol: Chodzi oczywiście o aluzję, że Ty to On. Rozumiem Twoje oburzenie (jakby mnie ktoś porównywał do Niego też bym sie wk.....ł :evil: :!: ...to niezły obciach :wink: ), ale powiem dlaczego doszło z mojej strony do pomyłki. Otóż jak pojawiłaś się na forum, nie ukrywam, że myślałem o "kolejnym Jego klonie", ale chyba tego nigdy publicznie nie napisałem - mówie "chyba" bo nie mam 100 % pewności tylko 99 - procentową. Potem całe wieki na swój użytek osobisty uważałem, że Ty to Ty i kropka. Aż do feralnego dnia, kiedy po kolejnych "jazdach" Gościa pojechałaś Jego językiem i tonem...czyli "pierdu, pierdu...." a zaraz pojawił sie wątek o Ustaszach i trudnej historii Chorwacji....i wtedy pomyliłem się uważając Cię za kogo innego :cry:
Przepraszam Cię za to...ale dobrze przeczytaj :!: :!: :!: za porównanie do Niego :!: :!: :!:

Do Sontiego,
chociaż nie uczestniczyłem w ostatniej wymianie zdań popieram Bruna w tej kwestii....oczywiście zaraz usłyszę, że to atak persolalny "starej grupy" i takie tam...ale mam to w d.... :!: Cały czas starałem się go raczej ignorować o czym w wątku "nacjonalistycznym" powiedziałem, ale jak widać może to była zła taktyka :?: ....może facet się wreszcie zastanowi czy coś z nim nie tak :?:
Zastanawiające jest tylko jedno ...jeśli raz "pojechano" Jego metodami to znalazło sie nagle kilku obrońców i moralizatorów....szkoda gadać...
a to ja
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) a to ja » 26.03.2007 18:46

Powiem tak:
Nie jesteśmy TU sami.

Więcej szacunku dla drugiego człowieka

Jeżeli każdy będzie stosował się do zasady: "nie krzywdzę innych" - sam nigdy nie będzie krzywdzony.

Bo i przez kogo?

Dla mnie to bardzo oczywista sprawa.
Dlatego nie tracę pary na nakręcane pyskówek.

A bronić z zaciętością (w imię zasady: "za przyjaciół pójdę w ogień") mają prawo obie strony ?

No i konflikt gotowy.

P.S: powiedzcie, dlaczego jest mi głupio za obie strony.
Ja - wiem ... .
Ale to jest tylko moje subiektywne wrażenie.

Pozdraviam
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 18:57

Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem slapola ?
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 19:04

sly29 napisał(a):
chesjowisz napisał(a):Ja bym prosił o przykłady obrazy wielonikowca twoich przyjaciół.
Konkretnie.

tak jak się spodziewałem znalazłeś się bardzo szybko w tym wątku i nie po to aby załagodzić sytuację tylko jak zwykle robisz to co lubisz najbardziej czyli mieszasz, ty już się nie zmienisz więc od dziś już naprawdę nie czytam twoich wypowiedzi, szkoda czasu, baw się dobrze

dminie dzięki za przeniesienie tej wymiany zdań z wątku Zlotowego

Jednak jak zwykle napiszę to co myslę, wydaje mi sie że przedstawienie dowodów zakończyłoby tą bezsensowną dyskusje, bo tak naprawdę każdy z nas jest tylko człowiekiem i ma prawo sie pomylić!! a mając uprawnienia administratora naprawdę można zrobić z kogoś Trolla w bardzo prosty sposób (nie mówię, że tak jest akurat w tym konkretnym przypadku, ale jednak pozostaje pewnien niesmak co do sposobu załatwienia sprawy).

Od roku obserwujemy na forum dziwne przepychanki pomiędzy pewnymi nazwijmy to grupami (zresztą uważam, że zupełnie fikcyjnymi stworzonymi prze kilka osób które poczuły sie urażone tym, że ktoś z kimś sie spotyka i ma lepszy kontakt niż z inną osobą). Dlaczego zadaję pytanie tak jest ??
Dlaczego dla mnie nie robi to problemu i czasem spotykam sie z jednymi a czasem z drugimi, i zawsze wracam ze spotkania z kim kolwiek z forum bardzo zadowolony, zadowolony z faktu, że mogłem spotkac jakiegoś wartościowego człowieka.

LUDZIE SZKODA CZASU NA DAREMNE PRZEPYCHANKI I WAŚNIE DAJMY SOBIE NA WSTRZYMANIE I KORZYSTAJMY Z TEGO FORUM W ZGODZIE I PRZYJAŹNI.
nie musimy sie kochać ale żyjmy normalnie, dość mamy na codzien "atrakcji" wystarczy włączyć jakiekolwiek wiadomości.

Pozdrawiam WSZYSTKICH bez wyjątku
kominesku
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kominesku » 26.03.2007 19:31

chesjowisz napisał(a):Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Ja tylko ten jeden raz. Napisałeś już tyle postów, że nad nimi nie panujesz :!: Jesteś dla mnie jedyną, tak bezczelną i chamską, osobą na tym forum! I to tyle z mojej strony na Twój temat :lol: Sorry - nie ta liga :!:
Ostatnio edytowano 26.03.2007 19:37 przez kominesku, łącznie edytowano 1 raz
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 19:37

kominesku napisał(a):
chesjowisz napisał(a):Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Ja tylko ten jeden raz. Napisałeś już tyle postów, że nad nimi nie panujesz :!: Jesteś dla mnie jedyną, tak bezczelną osobą, na tym forum! I to tyle z mojej strony na Twój temat :lol: Sorry - nie ta liga :!:

Ty z towarzystwa wiem.Ja prosiłem o konkrety.
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 19:40

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 19:56

Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Dla przykładu tylko:

einStein napisał(a):PIERWSZA RELACJA (trochę z zapłota)

Już się ściemnia, śnieg jakby zaczynał mocniej padać...
Jontek podrywacz pierwszy pojawił sie na miejscu usiad koło skalniaka i zaczoł czukać komóry. Przybyły z odsieczom void pomóg mu obalić pierwszy czteropak piwa. Powoli docierają kolejni zbłakani maniacy i psełdoturyści.
Bruner z brombergu wziął na przesłuchanie 2 wściekłe psy i utoczywszy z nich sadła dodawał do żóbruwki, wstrząsając a nie mieszając z bimbrem księrzycowym. Godzina 22 jurek leży już przy skalniaku potyka się o niego janusz bajzel. Wokoło jest wesoło rozbrzmiewa faszystowska muzyka mpt, skoro w drugim końcu polany slapcik leży pijany jak bela na trawie w otoczeniu niewiast z krzaków dochodzą dźwięki utworu severiny. Wreszcie przed północą dotarł król krakowa z city i zakrzyknął "kako je dobro" - natenczas wszyscy puścili pawia do wcześniej przygotowanych torebek british airways, załatwionych przy współpracy z chorwacką agencją towarzyską crotravel, czy jakoś trawelkro :wink:
Wydawało sie, że to już koniec ale nie tuż po północy dociera z grodu kwaka nasz sławny niewzwodny, ktury się przechwalał, że na czatach to on jeszcze dużo może ale gembą... chyba ktoś mię zauważył więc przerywam moją relacjem na goronco... do usłyszenia jutro - dzień pierwszy...

...nie będę walczył na cytaty, bo to kolejna rozmowa o niczym, ale jak ktoś chce poczytać przyjazną "relację" klona to niech ma...
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 19:57

a od czasu jak antek trolował to juz od tego czasu pisze tylko pisze w barze i o piłce nożnej :)
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.03.2007 19:59

Czy wam za to płacą?...
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:01

slapol napisał(a):
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Dla przykładu tylko:

Jontek podrywacz pierwszy pojawił sie na miejscu usiad koło skalniaka i zaczoł czukać komóry. Przybyły z odsieczom void pomóg mu obalić pierwszy czteropak piwa. Powoli docierają kolejni zbłakani maniacy i psełdoturyści.
Bruner z brombergu wziął na przesłuchanie 2 wściekłe psy i utoczywszy z nich sadła dodawał do żóbruwki, wstrząsając a nie mieszając z bimbrem księrzycowym. Godzina 22 jurek leży już przy skalniaku potyka się o niego janusz bajzel. Wokoło jest wesoło rozbrzmiewa faszystowska muzyka mpt, skoro w drugim końcu polany slapcik leży pijany jak bela na trawie w otoczeniu niewiast z krzaków dochodzą dźwięki utworu severiny. Wreszcie przed północą dotarł król krakowa z city i zakrzyknął "kako je dobro" - natenczas wszyscy puścili pawia do wcześniej przygotowanych torebek british airways, załatwionych przy współpracy z chorwacką agencją towarzyską crotravel, czy jakoś trawelkro :wink:
Wydawało sie, że to już koniec ale nie tuż po północy dociera z grodu kwaka nasz sławny niewzwodny, ktury się przechwalał, że na czatach to on jeszcze dużo może ale gembą... chyba ktoś mię zauważył więc przerywam moją relacjem na goronco... do usłyszenia jutro - dzień pierwszy...

...nie będę walczył na cytaty, bo to kolejna rozmowa o niczym, ale jak ktoś chce poczytać przyjazną "relację" klona to niech ma...

Tak myślałem slapol ,że nie wiesz co napisać,bo to nie moje dzieło i jak się domyślam kogoś z was by było bardziej ostro.Także jak nie wiesz o czym piszesz to nie cytuj swoich kolegów.Myślę,że admin bardziej by się w tym względzie wypowiedział jak ma dostęp do tych bzdur.Ale tych kwiatków robionych podemnie jest zbyt dużo by to był przypadek.Jeden z was to nakręca i potem się cieszy.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 20:05

a to ja napisał(a):.......
P.S: powiedzcie, dlaczego jest mi głupio za obie strony.
Ja - wiem ... .
Ale to jest tylko moje subiektywne wrażenie.....

Powiem tak Dorota..."jestem szczerze zdziwiony".... 8O 8O 8O
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 20:07

chesjowisz napisał(a):
slapol napisał(a):
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Dla przykładu tylko:

Tak myślałem slapol ,że nie wiesz co napisać,bo to nie moje dzieło i jak się domyślam kogoś z was by było bardziej ostro.Także jak nie wiesz o czym piszesz to nie cytuj swoich kolegów.Myślę,że admin bardziej by się w tym względzie wypowiedział jak ma dostęp do tych bzdur.Ale tych kwiatków robionych podemnie jest zbyt dużo by to był przypadek.Jeden z was to nakręca i potem się cieszy.

Jasne...sami nakręcamy pod Ciebie, żeby Ci dowalić...wszystko jasne....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gorący apel do forumowiczów - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone