Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Gorący apel do forumowiczów

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
sly29
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sly29 » 26.03.2007 20:11

slapol napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
slapol napisał(a):
chesjowisz napisał(a):Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem slapola ?
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Dla przykładu tylko:

einStein napisał(a):PIERWSZA RELACJA (trochę z zapłota)

Już się ściemnia, śnieg jakby zaczynał mocniej padać...
Jontek podrywacz pierwszy pojawił sie na miejscu usiad koło skalniaka i zaczoł czukać komóry. Przybyły z odsieczom void pomóg mu obalić pierwszy czteropak piwa. Powoli docierają kolejni zbłakani maniacy i psełdoturyści.
Bruner z brombergu wziął na przesłuchanie 2 wściekłe psy i utoczywszy z nich sadła dodawał do żóbruwki, wstrząsając a nie mieszając z bimbrem księrzycowym. Godzina 22 jurek leży już przy skalniaku potyka się o niego janusz bajzel. Wokoło jest wesoło rozbrzmiewa faszystowska muzyka mpt, skoro w drugim końcu polany slapcik leży pijany jak bela na trawie w otoczeniu niewiast z krzaków dochodzą dźwięki utworu severiny. Wreszcie przed północą dotarł król krakowa z city i zakrzyknął "kako je dobro" - natenczas wszyscy puścili pawia do wcześniej przygotowanych torebek british airways, załatwionych przy współpracy z chorwacką agencją towarzyską crotravel, czy jakoś trawelkro :wink:
Wydawało sie, że to już koniec ale nie tuż po północy dociera z grodu kwaka nasz sławny niewzwodny, ktury się przechwalał, że na czatach to on jeszcze dużo może ale gembą... chyba ktoś mię zauważył więc przerywam moją relacjem na goronco... do usłyszenia jutro - dzień pierwszy...

...nie będę walczył na cytaty, bo to kolejna rozmowa o niczym, ale jak ktoś chce poczytać przyjazną "relację" klona to niech ma...

Tak myślałem slapol ,że nie wiesz co napisać,bo to nie moje dzieło i jak się domyślam kogoś z was by było bardziej ostro.Także jak nie wiesz o czym piszesz to nie cytuj swoich kolegów.Myślę,że admin bardziej by się w tym względzie wypowiedział jak ma dostęp do tych bzdur.Ale tych kwiatków robionych podemnie jest zbyt dużo by to był przypadek.Jeden z was to nakręca i potem się cieszy.

Jasne...sami nakręcamy pod Ciebie, żeby Ci dowalić...wszystko jasne....

Slapol , szkoda gadać on jest niereformowalny :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 20:11

Jacunio napisał(a):Czy wam za to płacą?...

Jacunio, nie wydajesz mi się gościem, który kopany po d.... siedzi cicho :wink: :lol:
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 26.03.2007 20:11

Drogi slapol i reszta zwaśnionych,

Mam duży temperament i niewyparzony język, powiem też , że jestem wybuchowa i trudno mi z tym żyć. :lol:

Wolę się jednak wyżyć na siłowni niż na forum , a że od dawna na siłownię nie chodzę to... mnie poniosło. :D
Oczywiście żartuję sobie, bo nie jest mi dziś smutno.

A trudne wątki, o trudnej historii Chorwacji lubię zakładać.A zresztą co chcecie od wątku o Ustaszach?

Do nikogo NIC tu nie mam , nawet niektórych lubię, choć o tym nie wiedzą. :lol:

A ty Rysiu mnie nie moralizuj, bo wiem co to znaczy "przepraszam" .
Przeprosiłam już i dwa razy przepraszać nie będę.

I jeszcze...TO był monolog. Także sajonara. :D
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:15

slapol napisał(a):
chesjowisz napisał(a):
slapol napisał(a):
chesjowisz napisał(a):Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem slapola ?
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?

Dla przykładu tylko:

einStein napisał(a):PIERWSZA RELACJA (trochę z zapłota)

Już się ściemnia, śnieg jakby zaczynał mocniej padać...
Jontek podrywacz pierwszy pojawił sie na miejscu usiad koło skalniaka i zaczoł czukać komóry. Przybyły z odsieczom void pomóg mu obalić pierwszy czteropak piwa. Powoli docierają kolejni zbłakani maniacy i psełdoturyści.
Bruner z brombergu wziął na przesłuchanie 2 wściekłe psy i utoczywszy z nich sadła dodawał do żóbruwki, wstrząsając a nie mieszając z bimbrem księrzycowym. Godzina 22 jurek leży już przy skalniaku potyka się o niego janusz bajzel. Wokoło jest wesoło rozbrzmiewa faszystowska muzyka mpt, skoro w drugim końcu polany slapcik leży pijany jak bela na trawie w otoczeniu niewiast z krzaków dochodzą dźwięki utworu severiny. Wreszcie przed północą dotarł król krakowa z city i zakrzyknął "kako je dobro" - natenczas wszyscy puścili pawia do wcześniej przygotowanych torebek british airways, załatwionych przy współpracy z chorwacką agencją towarzyską crotravel, czy jakoś trawelkro :wink:
Wydawało sie, że to już koniec ale nie tuż po północy dociera z grodu kwaka nasz sławny niewzwodny, ktury się przechwalał, że na czatach to on jeszcze dużo może ale gembą... chyba ktoś mię zauważył więc przerywam moją relacjem na goronco... do usłyszenia jutro - dzień pierwszy...

...nie będę walczył na cytaty, bo to kolejna rozmowa o niczym, ale jak ktoś chce poczytać przyjazną "relację" klona to niech ma...

Tak myślałem slapol ,że nie wiesz co napisać,bo to nie moje dzieło i jak się domyślam kogoś z was by było bardziej ostro.Także jak nie wiesz o czym piszesz to nie cytuj swoich kolegów.Myślę,że admin bardziej by się w tym względzie wypowiedział jak ma dostęp do tych bzdur.Ale tych kwiatków robionych podemnie jest zbyt dużo by to był przypadek.Jeden z was to nakręca i potem się cieszy.

Jasne...sami nakręcamy pod Ciebie, żeby Ci dowalić...wszystko jasne....

Jeśli nie wy to kto ? Ja tego nie pisałem,tak jak wiele innych pierdół co was poruszyło do głębi waszej przyjażni.
Moje niki są znane.Zawsze zostawiałem ślad.Dorota to wie,choć póżniej też już zwątpiła.Ironizuję pod własnymi nikami,złośliwości też robię pod własnymi nikami.
Ale moje niki to nie są te o których wy ciągle myślicie ,że są moje.
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 26.03.2007 20:16

"Nic tu nie mam do nikogo"

Hmm to jakoś tak niepoprawnie wyszło. Mózg mi się dziś już lasuje, także poprawcie mnie. :D
Jacunio
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacunio » 26.03.2007 20:26

Ta dyskusja jest śmieszna. Tak naprawdę tu wcale nie chodzi o wyjaśnienie sobie czegokolwiek. Tu nikt nikogo nie słucha, bo każdy widzi tylko swoje racje i pozostaje głuchy na to, co oponent ma do powiedzenia.
Slapol- czy naprawdę jesteś tu aż tak atakowany?...

PozdraV
J.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.03.2007 20:28

sly29 napisał(a):......
Slapol , szkoda gadać on jest niereformowalny :twisted:

Tak wiem, dlatego zakończyłem już gadkę w tym wątku.... :? ....ale wiesz, kapkę mnie porwało, bo jestem na forum 4 lata i już widziałem historyczne przeprosiny, obiecanki powrótu do jednego nicka "AndrzejJ"...itp. itd. ....oczywiście nigdy z tego nic nie wyszło :cry: . Nie mam zamiaru szukać więcej dowodów, cytatów, bo mi szkoda czasu. Tych co znają tą historię nie muszę przekonywać.

Japono,
nie czuję się zwaśnionym :lol: , po prostu nie trawię chamstwa i jednego faceta - autora chamskich tekstów na forum - to tyle :!: Znam za to b.dużo fajnych osób (był taki wątek, może czytałaś) i chętnie poznam następnych :lol:
antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 26.03.2007 20:28

Cześć wszystkim.
Miałem juz nie pisac w tym temacie.....

jednak....życzę wszystkiego najlepszego Japonie, platonowi i wszystkim forumowiczom....i komu tam jeszcze....

wątek MPT założyliśmy, aby podzielić się faktem wyjazdu na koncert, faktem,że potrafimy cieszyć się tym, co w dużej mierze nas połączyło...chorwacka muzyka.
Ci którzy byli zainteresowani wyjazdem - odezwali się, ci c ochcieli się wpisać, wpisali się.
Była jednak osoba, która nie wpisała się po to, aby jechać na koncert, by porozmawiac o muzyce. Osoba ta wpisywała się tylko po to, aby się z nas pośmiać, naubliżać nam i muzyce, jakiej słuchamy....

Nie mam więc za co go przepraszać.

I z całym szacunkiem do apeli niektórych z was. Tylko gdzie byliście, gdy ubliżano nam???

I jak powiedział Sly....nie odzywac się trzeba więcej.
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:28

a to czyj kolega?
forum/viewtopic.php?t=4547&highlight=cykornik
jakoś nie widziałem ,żeby mu ktoś napisał ,że jest wulgarny ,a przecież pewnie dalej jest na forum i bawi się dobrze
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 26.03.2007 20:33

jednak....życzę wszystkiego najlepszego Japonie,

dziękuję , też wszystkiego dobrego, serio :!:
chesjowisz
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) chesjowisz » 26.03.2007 20:33

antek napisał(a):Cześć wszystkim.
Miałem juz nie pisac w tym temacie.....

jednak....życzę wszystkiego najlepszego Japonie, platonowi i wszystkim forumowiczom....i komu tam jeszcze....

wątek MPT założyliśmy, aby podzielić się faktem wyjazdu na koncert, faktem,że potrafimy cieszyć się tym, co w dużej mierze nas połączyło...chorwacka muzyka.
Ci którzy byli zainteresowani wyjazdem - odezwali się, ci c ochcieli się wpisać, wpisali się.
Była jednak osoba, która nie wpisała się po to, aby jechać na koncert, by porozmawiac o muzyce. Osoba ta wpisywała się tylko po to, aby się z nas pośmiać, naubliżać nam i muzyce, jakiej słuchamy....

Nie mam więc za co go przepraszać.

I z całym szacunkiem do apeli niektórych z was. Tylko gdzie byliście, gdy ubliżano nam???

I jak powiedział Sly....nie odzywac się trzeba więcej.

Czytałeś wogóle co napisałem w tym wątku MPT? Bo chyba nie.Najbardziej to naubliżałem tej muzyce jakiej słuchacie i którą od czasu do czasu też słucham.Nic nie pisałeś ,że jedziesz na ten koncert.
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2007 20:34

Plumek napisał(a):Panie, Panowie!

Wiosna ponoć przyszła :)
Szkoda nerwów i zdrowia!

Każdy ma kilku ludzi wokół siebie i TO jest najważniejsze. Reszta - bez znaczenia... Różnimy się. W poglądach, w postępowaniu, w zainteresowaniach... I tak będzie do końca świata. Zawsze. Zawsze będą niesnaski. Tylko po co z niesnasek robić wielkie wojny? Dla zasady? Dla dowartościowania własnego ego? Jest tyle nieszczęść na każdym kroku...

Jesteśmy tylko ludźmi. I AŻ ludźmi.

Pozdrawiam wiosennie :)

Jesteśmy tylko ludźmi. I AŻ ludźmi.

Zgadzam sie! nie dałam powodu a chciano mnie obrazic. :twisted: dawne sprawy.Ale mnie z FORUM oprócz jednej osoby nikt nie jest wstanie obrazic.

Petris

antek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) antek » 26.03.2007 20:38

więc miło Petris że się niedługo zobaczymy:)
Japona
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Japona » 26.03.2007 20:39

no właśnie muszę to powiedzieć i nie dlatego, że się z kimś tam solidaryzuję, tylko bo to prawda..

jeśli był jakiś "atak" to na muzykę, a Wy się zaraz wkurzacie i uderzacie personalnie... czemu tak jest?
petris
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) petris » 26.03.2007 20:40

antek napisał(a):więc miło Petris że się niedługo zobaczymy:)

Ciesze sie,że mnie pamietasz :lol: :oops:
Pozdrowienia
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Gorący apel do forumowiczów - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone