slapol napisał(a):chesjowisz napisał(a):slapol napisał(a):chesjowisz napisał(a):Ja bym jednak prosił o konkretne przykłady obrazy grupy towarzyskiej.
Data,temat,nik,kontekst.
Konkretnie i na temat.
Kiedy obraziłem slapola ?
Kiedy obraziłem antka?
Kiedy obraziłem Bruna?
Dla przykładu tylko:einStein napisał(a):PIERWSZA RELACJA (trochę z zapłota)
Już się ściemnia, śnieg jakby zaczynał mocniej padać...
Jontek podrywacz pierwszy pojawił sie na miejscu usiad koło skalniaka i zaczoł czukać komóry. Przybyły z odsieczom void pomóg mu obalić pierwszy czteropak piwa. Powoli docierają kolejni zbłakani maniacy i psełdoturyści.
Bruner z brombergu wziął na przesłuchanie 2 wściekłe psy i utoczywszy z nich sadła dodawał do żóbruwki, wstrząsając a nie mieszając z bimbrem księrzycowym. Godzina 22 jurek leży już przy skalniaku potyka się o niego janusz bajzel. Wokoło jest wesoło rozbrzmiewa faszystowska muzyka mpt, skoro w drugim końcu polany slapcik leży pijany jak bela na trawie w otoczeniu niewiast z krzaków dochodzą dźwięki utworu severiny. Wreszcie przed północą dotarł król krakowa z city i zakrzyknął "kako je dobro" - natenczas wszyscy puścili pawia do wcześniej przygotowanych torebek british airways, załatwionych przy współpracy z chorwacką agencją towarzyską crotravel, czy jakoś trawelkro![]()
Wydawało sie, że to już koniec ale nie tuż po północy dociera z grodu kwaka nasz sławny niewzwodny, ktury się przechwalał, że na czatach to on jeszcze dużo może ale gembą... chyba ktoś mię zauważył więc przerywam moją relacjem na goronco... do usłyszenia jutro - dzień pierwszy...
...nie będę walczył na cytaty, bo to kolejna rozmowa o niczym, ale jak ktoś chce poczytać przyjazną "relację" klona to niech ma...
Tak myślałem slapol ,że nie wiesz co napisać,bo to nie moje dzieło i jak się domyślam kogoś z was by było bardziej ostro.Także jak nie wiesz o czym piszesz to nie cytuj swoich kolegów.Myślę,że admin bardziej by się w tym względzie wypowiedział jak ma dostęp do tych bzdur.Ale tych kwiatków robionych podemnie jest zbyt dużo by to był przypadek.Jeden z was to nakręca i potem się cieszy.
Jasne...sami nakręcamy pod Ciebie, żeby Ci dowalić...wszystko jasne....
Slapol , szkoda gadać on jest niereformowalny

.png)